• (bkz: nusr-et)
  • yalnızca 29 yaşında, nusr-et gibi etiler'de, bazıları tarafından istanbul'un en iyi etçisi olarak tanımlanan bir restoranın sahibi girişimci. günaydın'da meat chef olarak çalışırken ayrılıp kendi yerini açmış ve bence günaydın'ı sollamış bu açtığı yer... ayrıca restoranda müşterilerle bizzat ilgilenmekte kendisi.
  • bugün ayşe arman ropörtajı ile kendisini daha da tanıma fırsatı bulduk.
    http://www.hurriyet.com.tr/…19579308.asp?yazarid=12
  • zamaninda fenerbahce spor klubunde tanistigim kasap. bugun tesadufen nusret'in sahibi oldugunu bizzat restaurantta kendisini gordugumde ogrendim. zira anadolu yakasinda oturdugumdan bu restaurantin ne kadar meshur oldugunu da bilmiyordum. internetteki roportajlari okudum ve "valla helal olsun, insan tutkularinin pesinden kosarsa gercekten basariya ulasiyormus" dedim.
    neyse tum bunlarin disinda, nusret gokce iyi bir dovuscu, iyi bir kickboxer. ayse arman roportaj yapmis ama nusret'in bence bu yonunu de atlamamak lazim.
    gel gor ki benim bu sporda turkiye ve ankara birinciligim var, ilk ve son kez beni yumruguyla krogi durumuna dusurmus tek sporcu kasaptir. ilerde spor salonu acarsa sasmam dogrusu.
  • delikanlı, içten, harbi bir adamdır kendisi. birkaç kez restaurant haricinde görüşme fırsatım oldu kendisiyle, en ufak bir şımarıklık, kendini beğenmişlik yok adamda. halen mütevazi. allah yolunu açık etsin ki öyle de oluyor galiba.
  • ismi jenerik marka olma yolunda hızla ilerlemekte olan "chef" and "boss"
  • 40 yıllık eski usul kasap babama bahsettiğim adam, tanımıyordu haliyle, biraz düşündü ve çok iyi kibar şeyler söylemedi,
    sonra ' dur bize güzel 3 kişilik maden tava yapayım, tavaya sevgimi de katacağım' dedi, inanın pişmesini beklemek yemesinden bile daha lezzetliydi.

    şeytan ayrıntıda anlayacağınız.
  • et'lere fısıldayan adam.
  • arada denk gelince instagramına açıp bakıyorum, pis pis sırıttıktan sonra halime şükrediyorum.
  • röportajlarında devamlı "new york times'a haber oldum" deyince ben de sandım ki, bu ayşe arman röportajı gibi bir röportaj yapılmış.

    new york times'da şundan başka bir bilgiye rastlayamadım kendisiyle ilgili:

    "from june 7 to 9, nusret gokce, a butcher and meat chef from ıstanbul, will prepare lamb dishes for dinner, to be served with top turkish wines, at pasha restaurant, 70 west 71st street (columbus avenue); $50, including two glasses of wine and dessert, plus tax and tip (à la carte dishes will also be available): (212) 579-8751."

    kaynak: http://www.nytimes.com/…10/06/02/dining/02fcal.html

    2017 editi: adam bildiğin fenomen oldu ya la (dünya çapında yani)
hesabın var mı? giriş yap