• fransız kökenli naturel ve luxe kelimelerinin birleşiminden oluşan premium kozmetik markası. parsiteki spası dünyadaki en iyi spalardan biridir.
  • hem yüz hem vücut için yaptıkları kapatıcı krem ve pudraları ile harikalar yaratılabilen marka. her kadının içindeki, "şu dergi kapağındaki mankene yapılan makyaj bana yapılsa şukela olur muyum acaba?" sorusuna cevap getirebilecek ürünleri var.
    (bkz: http://www.nuxe.com/)
  • rêve de miel (ballı) bakım serisinin ürünleri insana kafayı yedirtir, el kremi body shop'ın bütün kremlerini çöpe attıracak kadar güzel kokar ve ellerinizi yumusacık yaptıgı gibi tırnaklarınızı da korur. bir de şampuanı vardır ki şaka yapıyor sanarsınız.
  • güneş koruyucusunu kullandığım marka. diğer ürünlere göre yoğunluğu az ve de koruyuculuğu gayet iyi. yağlanma ve sivilcelenme yapmıyor. sebamed aşırı yoğun, avene az yoğun, nuxe en az yoğunu. memnun kaldım.
  • reve de miel ballı bakım serisinin el ve tırnak kremini çok severek kullandığım marka. serinin diğer ürünlerini denemedim.

    bir de lip gloss'ları var bu markanın, ama sadece 3 renk seçeneği ve kokusunun biraz ağır olması beni tekrar almaktan alıkoydu.
  • kuru yağı bi harikaymış.
  • dunyada her 6 saniyede bir 1 adet kuru yagi satilmaktaymis bu markanin. kullananlarin pek memnun geridonuslerinden oturu, tester'ini deneyip, hafif ve ince yapisi cok hosuma gittiginden bir adet de ben aldim ama henuz kullanmadim. turkiye fiyatlarina baktigimda, burdan turkiye'ye kuru yag ticaretine tesvik edecek kadar bir fiyat farki var. urunu kullandigimda tekrar ugrayacagim buraya, o zamana kadar esen kalin.
  • nası yaa aynı yağı her bi yerimize sürebilioz mu diye düşündürterek bana aydınlatma yaşatan kozmetik firması. bizi senelerce yemişler hacılar. yok kaz ayağı bölgesi, yok dudak çevresi, yok göz altı, yok selülit , yok göğüs, yok saç , yok yanaklar için ayrı ayrı kremler bilmemneler...

    http://www.google.com.tr/…1pbs0nlslvafhh9f3p-s7j8ta
  • iki haftadır göz kremi, nemlendirici ve temizleyicisini kullanmaya başladığım eczane kozmetik ürünü. verilen parayı kesinlikle hakettiğini şimdiden söyleyebilirim. gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
  • anti-fatigue nemlendirici kremi ciddi ciddi işe yarayan marka(kısa vadede bile). uykusuzluk, stres, alkol kullanımına bağlı sebeplerle mallaşan cilde anti oksidan - anti stres iddiasını taşıyan bu kremi uygulayıp azıcık da yeme-uyuma düzeninizi adam ettiğinizde, 2 günde o cildi toplamak mümkün. yapanları buradan tebrik ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap