• orkestrasına ayrı bir parantez açmak gereken yarışmadır. jüri ne kadar dökükse - athena gökhan hariç - orkestra o kadar mükemmel. daldan dala bütün şarkıları çok iyi çalıyorlar.
  • bugün ilk defa 20 dakika izlediğim ve bir adet katlanması tahammül sınırlarını zorlayan hadise'yi barındıran program.

    isn't she lovely'yi söyleyen arkadaş harcadığım 20 dakikanın tek tesellisi oldu...
  • bugün denk gelip seyrettiğim ve sonuyla resmen dumurlara uğratan tırt yarışma.. aslında orjinali güzeldir bunun onu da seyrederdim youtube da felen var bakabilirsiniz, ammmaa gel gör ki, acun production'ın ellerinde resmen dökülmüş durumda.. kas katı kasılan bir ebru gündeş var ya jüride bi kere.. bu nedir abi, milyoner genç bir azeri bulduktan sonra kadında nasıl bir öz güven patlaması olmuş hayretler içinde kaldım.. gençliğini de biliriz bunun, serdar ortaç'ın kankası olduğu yılları, record yaparken kafa üstü bayılmalarını falan.. bıcırık sevimli bişeydi o zamanlar mütevaziydi.. ne hale getirmiş yıllar onu şok oldum öncelikle bunu söylemek istiyorum..

    ama şu acun'un akıl almaz derecedeki iğrenç satış-pazarlama taktiklerini ve yayıncılık anlayışını kınaya kınaya bitiremiyorum birtürlü.. hangi yayıncılık anlayışına sığar göz göre insanı aptal yerine koymak yaa? tamam, nicelerini gördük, reklamcılık insanları kandırıp parasını alma olayıdır ama, bu derece de insan aptal yerine konamaz abi, yakışmaz kimseye ya, yakışmamalı yani.. !!!sen bütün program az sonra vtr'si gireceksin, insanları acayip sesler varmış diye ekran başına dikeceksin, ondan sonra çat diye programı bitireceksin (nınıahahaha sssaalakkklar onlar hafta yayınlanacak programın görüntüleri, aptallığınıza doymayın haftaya da takip edin e mi) millete nanik yapacaksın.. oha çüş be abi.. iğrençsiniz yemin ediyorum.. bak şunu çok gördük, yadırgamıyoruz.. programı izletmek için en ses getireni, en izleteni, en şok edeni, tuzlayıp buzlayıp sansürleyip insanlara onu merak ettirirsin, bu da programını izlenilebilir veya katlanılabilir kılar.. ama sen vtr üstüne vtr dayayıp da o beklentiyi yarattıktan sonra, ''- yedik sizi koçum, haftaya veririz canımız isterse'' dersen, sırf o merakı yüzünden o programa katlanan insanları resmen mal yerine koymuş oluyorsun.. bu nedir abi? ben televizyoncuyum, açıklasın biri bunu bana.. görmedim de duymadım da daha önce.. böyle iğrenç bir yayın politikası güden yabancısı türkü yoktu bu dünyada.. nah izlerim haftaya.. rezalet yaa, tek kelimeyle kitlendim kaldım mal gibi.. madem haftayanın konusu onlar, ne diye bu haftadan insanları bağlıyorsun ki oraya.. bildiğin bi tane kız vardı, jürideki herkesden sesi daha güzel olan (şu murat'ın dans ettiği) onun dışında resmen vakit kaybı.. yok yani, hiçbir numarası yok.. ve o ebru gündeş'e o acun'a boş yere katlandım ya, belki güzel bi ses dinlerim diye.. kafama da s.çıyım yani.. hata ben de ki acun'un elinden çıkan bi programa şans verdim yaa..

    ekleme: record yaparken kafa üstü bayılmak (sinirinden çatlayan that-blood'ça) ---- beyin kanaması geçirip şuurunu kaybetmek (türkçe)

    bu kısımda uyarı aldım sevgili sözlük yazarlarımızdan, art niyetli olarak değil, tamamen sinirin dışa vurulması şeklinde cereyan eden bir çeviriye mağruz kaldı o kısım.. bunun da sorumlusu yine kendisi, acun ve buna sinir olan benim.. kendi adıma edit yaptım, keşke onlar da kendilerine bi edit yapsalar..
  • dünkü canlı performansı ile jüriyi yerlerde sürüyen bizleri ise ağzı açık ekrana yapıştıran sesi ile yarışmayı kurtaran adamın kendi kaydı için isn't she lovely p.s. dünkü canlı performansı bu kayıttan da iyi idi bence ona da bir kulak atın derim
  • ebru gündeş'in o kasıntı, dünyaları ben yarattım tripleriyle iticiliğin dibine vurduğu yarışma. beğenmediği bir yarışmacı olduğunda ağzını, yüzünü şekilden şekle sokması, alaylı konuşması, gülmesi falan, berbat. bu sezon jüriliğe katılan diğer isim gökhan özoğuz ise tam tersi o kadar saygılı ve mütevazı.
  • ebru gündeş'in sigaranın kadın sesine olan zararlarını kendi üzerinde örneklediği program.
  • (bkz: mert demir)
  • acun'un hadisenin kulağını ( ya da başka bir yeri de olabilir ) çekmesi gereken yarışma.

    kız kezbanların kraliçesi, kingi. yarışmayı flash tv seviyesine çekti çekecek.

    murat da fazla zorluyor. doğru düzgün jürilik yapın da adam akıllı bir program izleyelim.

    bu programın diğer ülkelerdeki bütün versiyonları bizimkinden kaliteli.
  • geçen yıl yarışmayı bildiğin arabesk star yarışmasına çeviren hülya avşar'ın gönderilmesi harika oldu.

    kendisi her daim arabesk dinlediği yetmiyor gibi tarz kısıtlaması olmayan bir yarışmayı da kendi zevki seviyesine indirgeyerek izlenilirliğinin içine etti.

    bu yıl umutluyum gökhan özoğuz geldi neticede. en azından bet sesiyle "boroso türkiye arabesk söyleyecen" diye tutturan birisi yok.
  • müzik öğretmeninin söylediği sanat müziği kublesini ebrunun söylediği ve rezil rüsva olduğu yarışma.
hesabın var mı? giriş yap