• rte'nin ampüte milli takımı'nın avrupa şampiyonu olduğu maç sonrası stada bağlanarak futbolcularla konuşurken vodafone arena için söylediği cümle. ya zaten anlamıştık fiko başkanın bu kadar çok hükümeti yalamasından neyin ne olduğunu da rte de teyit etmiş oldu.
    sanırım rte telefonun hoparlörde olduğunu ve basının orada olduğunu bilmiyordu. *

    edit: 118 80 reklamındaki canavar videonun linkini gönderdi : https://www.sondakikaturk.com.tr/…r-video,3434.html

    edit-2: sevgili beşiktaşlılar, bizlere hakaret etmenize gerek yok, açıklamayı dursun veya aziz yapmadı, bizzat ülkenin cumhurbaşkanı yaptı.
    çıksın başkanınız yalanlasın bu doğru değil diye.
    ha böyle bir şey yapar mı? bence yapmaz. bizimkiler de aynı durumda olsa bizimkiler de yapmaz. o yüzden çok da şey etmeyin.
  • vodafone park'ın dört tribününden birisine spor toto sponsor olunca, spor toto da devlete bağlı bir kurum olunca stadı devlet mi yapmış oluyor ? madem o para bizim kara kaşımıza kara gözümüze verildi, o zaman silersin o tribünden spor toto reklamlarını. bir alışveriş söz konusuyken "orası bizim" demek çok enteresan bir kafa.

    o zaman tüm stada sponsor olduğu için vodafone gelip orta yuvarlağa bayi açsın. nasılsa stat onların ?
  • sayın cumhurbaşkanımızın hayırsever bir insan olmasından dolayı cumhurbaşkanı maaşı olan yaklaşık 35k tl ile yaptırdığı vodafone stadını gösteriyor.aksi takdirde şu lafı trump etse 1 haftada indirirler adamı sen neye benim param diyorsun lan diye indirirler hem de tam koyun sürüsüsünüz yemin ediyorum.
  • tayyibi de beşiktaşı da sevmem ama rte cebinden mi verdi diyolar. rte istemese hala inönüde sürünüyodunuz, cebinden vermedi derken cumhurbaşkanı adam.
  • normalde ülkenin başındaki insanın böyle bir açıklama yapmasından utanırdım ama konu beşiktaş olunca "oh olsun" diyorum. yıllarca devletin, ali sami yen arazisinden kaldırdığı paraları anlatıp, yapılan türk telekom arena stadının bu paranın yanında çerez olduğunu anlattık. "sozo dovlot stod yopto" diye ağladılar. hadi şimdi savunun bakalım durumunuzu nasıl savunacaksınız?
  • "verdiğimiz"

    ceplerinden vermişler beyler, dağılabiliriz.
  • (bkz: regl)
    (bkz: her yerim şiş)

    bu iki gun için ruh hali.
  • beşiktaş borsaya üç aylık bilançolarını gönderen bir şirket olması lazım, eğer cumhurbaşkanı verdiğimiz paralar ile yaptılar açıklamasında doğru söylüyorsa; beşiktaş kulübü, bilançoda gider olarak gösterdiği o stad yapımı için cebinden çıkan paralar konusunda yalan söylemiş olmalı. koskoca cumhurbaşkanı yalan söyleyecek değil ya savcılarını göreve çağırsın ve yolsuzluğa dur desin, ha eğer verdiği bir para yoksa sadece oraya stad yapılmasına izin vermesine rağmen böyle bir şey söylüyorsa da kendisi suç işliyordur ama koskoca türkiye cumhuriyetinin muhtarının yalan konuşmayacağına hepimiz inanıyoruz.
hesabın var mı? giriş yap