• nba'e seçildiğinde her türlü söz kalıbına uydurulabilen ismiyle, ama gerçekten salt ismiyle ses getirebilecek kolej oyuncusu.

    aralık sonu itibariyle mock draft'larda kendine ilk 10'da yer bulmaya başlamış dayton flyers forveti insan irisi. izlediğim özetlerden tam bir kanaat getiremedim zira akranlarına karşı fiziksel üstünlüğü o kadar yüksek ki istese her maç ite kaka boyalı alandan 20 sayı çıkarabilir görüntü veriyor. ama yıldız olabilecek bir ışık almadım ben.
  • kendisini draft etmesini istediği takımın warriors olduğunu söylemiş kolejde daha çok 3/4 numara oynayan basketbol oyuncusu.

    kendisi adına konuşursak mocklara baktığımızda gerçekten en ideal takım warriors gibi duruyor.2.08e yakın boyuyla golden state’in alıştığımız kısa beşlerinde bulunabilir, ilk 5 olmasa dahi 20 dakika+ süre bulabilir o dandik rotasyonda. ayrıca ilk sezonunda playoff görme ihtimali de oldukça yüksek. bakalım göreceğiz.
  • 4 mart 1998 brooklyn doğumlu amerikan basketbol oyuncusu

    2.07 m boyunda, 100 kg ağırlığında olup, son iki sezondur “dayton fleyers” takımında oynamaktadır. özellikle son senesinde yakaladığı 20 sayı ortalama ile potansiyelli bir oyuncu olma iddiasını daha da pekiştirmiştir. 2020 nba draftlarında ilk on sıradan seçilmesi beklenmektedir.
  • ismi yiğit özgür karikatüründen çıkmış gibi. bir de saddiq beyvar o da trt nin osmanlı dizisi name genaratöründe oluşturulmuş gibi. neyse dileriz popüler bir takıma gider de orkun çolakoğlu'nun telefuzu ile kaan kural kıkırdaması ile gecelerimiz renklenir.
  • 2020 nba draft'ında new york knicks tarafından 8. sıradan seçilmiştir.
  • çok fena şekilde aaron gordon vibeı aldığım oyuncu.

    iyi mi ? evet.
    olmasa arar mısın? hayır.
  • sanli nyk tarafindan 8. sirada secilmis insan irisi. 2020 off season itibariyle takimdaki 37. pf oldu.

    raporlara gore acik sahada etkili, ayrica sutu da berbat degil. fiziksel acidan nba'e hazir gorunumu var. savunma kabiliyeti ise supheli. mental olarak kendini verebilirse ortalama ustu bir oyuncu olacagi on goruluyor.
  • nyk umarım önünü açmak için elindeki 4 leri takaslar.
  • kenyon martin'in şut atabilen versiyonu.2020 draftının bana göre en potansiyelli oyuncusu,new york'un son 20 senede yaptığı en iyi hamle.he melo ve amare ikiliside kötü tercih değildi ancak sakatlıklar el vermedi.
  • kel alaka bir knicks seçimi. plansız programsız bir kadro mühendisliğine eklenen bir basketbolcu kardeşimiz. şahsen draft öncesi ilk 10 'dan seçilmesine karşıydım çünkü 22 yaşında, nba seviyesinde yapabileceği şeyler sınırlı. atletik olduğu için garip bir hype ile geldi. ama hem kendisi için hem takımı adına gösterdiği performansla verimsiz bir çaylak sezonu yaşıyor.
hesabın var mı? giriş yap