• muharrem ince sanirim pankartlarin yarisinda bulunuyor.
  • yaratıcı, keyifli ve doğal olarak siyasi olmuş pankartlardır.
  • ülkenin en zeki ve potansiyeli en yüksek mühendislerinin kek ve kıraathaneyi değil quantum'u desteklediklerini görünce hala bozulan saftrikleri gösteren pankartlardır aynı zamanda.

    sizin insan kaynağınız reis diye diye boş beleş ortalarda dolanırken, ilerde en iyi yerlere bu elemanlar gelecek. kudurun ulan.
  • yine bir pankart üzerinden odtü’lü gençlerin geleneğini yemeye çalışan karaktersizleri işaretleyebileceğinşz başlıktır.

    nasıl koyuyor ama size di mi? adamlar gayet eğitimli, dünyayı biliyor, senin salak yalanlarına inanmıyor, sana da herbir pankartında çatır çatır koyuyor.

    hem de başörtülülerin kısakürek pankartı taşıdığı gayet demokratik ortam yapmışlar.

    kabusunuz oluyor he mi? işte bu akıllı insanların herbiri sizin ne mal olduğunuzu biliyor ve tarihe yazacaklar. kudurun çomarlar.
  • arada tekrara düşülmesi ve pişti olunması dışında gayet güzel pankartlardır.

    "mühendislik okumuş siyasi pankart açıyor bla bla" diyenler de uzaktan görünebilecek şekilde en fazla 3-4 satır yazılabilen pankartta 7nm mimarili işlemcilerden falan bahsetmesini bekliyor sanırım. enteresan tabii.

    "bu mühendisler hiç düzgün bir şey yapıyorlar mı yea?" diyeceklere de çok övünülen savunma sanayii şirketlerinin ağırlıklı olarak odtü mezunu mühendis çalıştırdığını önceden belirtelim, onu düşünüp öyle konuşsunlar.
  • senede bir gelen özgürlük
  • her sene daha çok gurur duyduğum canım okulumun bu yılki pankartlaridir. siyaset falan demişsiniz, başımıza atanan rektorlerden siyasiler sorumlu, universitelerin her tarafina sokulmus zaten siyaset, karşı taraflı diye zorunuza gidiyor sadece. ona da yapacak bir şey yok, doğru şeylerin yanındayız okulca, bunu da dile getirmekten korkmuyoruz.
    odtü varsa, umut var.
  • bu sene gora ağırlıklı esprilerin çok olduğu pankartlardır.
    bazıları son derece de akıllıca, tebessüm veren, ama büyük ölçüde bu gençlerin odtü'de geçirdikleri -muhtemelen- güzel öğrenim hayatlarına ufak dokunuşlarda bulunan pankartlardır.
    bu arada, ben öğrenim hayatı dedim; ama bu gençler geçen o sürede sadece öğrencilik yapmadılar. dünya çevrelerinde dönerken, bir sürü başka şey de yaşadılar. misal kaç seçim oldu saydınız mı? dahası bir referandum vardı. en kötüsü o kalkışma gecesiydi. neticede odtü öğrenmeyi öğreten bir üniversite olduğu için buradaki gençler sadece okul yıllarına gönderme yapmadılar. bazılarının bu gençleri "mal" diye nitelendirmesi, belliki onların kendi alçak görüşüdür.
    dün mezun olan gençler, görüşleri ne olursa olsun bu ülkenin en iyi okullarından birinden mezun olmuştur, hepsi tebriği hak eder, yaşça onlardan çok büyük biri olarak tek dileğim; ülkelerine düşünerek, çalışarak ve üreterek katkı sağlamalarıdır.
  • kendine ait bir dünya kurmuşsun, içinde yalnızca benzerlerine yer vermişsin, ülkenin büyük bir kısmına cahil demişsin sen çok test çözdün diye geri kalanların senden akılsız olduklarını düşünme gafletine düşmüşsün, acımasızca aşağılayarak resmen ötekileştirmişsin sonra da işte pankart poster ... ile de bunların aslında sana yapıldığını söylüyorsun. dilemma.
hesabın var mı? giriş yap