• üst edit: kamuoyu ve yüzlerce öğrencinin sürece desteği sayesinde dün itibariyle rektörlük ve öğrenci toplulukları arasında devrim sahnesi konusunda da anlaşma sağlandı. şenlik, 24-25-26 nisan 2019 tarihlerinde geleneksel biçimiyle yapılacak. millennial'ların eğlencesine dokunmak büyük cesaret hamlesiydi. ters tepti.

    odtü rektörlüğünün "teknik ve idari yetersizlikleri" sebebiyle yapılmayacak olan şenlik.

    rektörülüğün, şenlik alanının daraltılması (yalnızca kkm otoparkı ve c heykeli çevresi) ve tarihin mayıs'tan nisan'a çekilmesine ilişkin talepleri öğrenci toplulukları tarafından kabul edilmemiş. bunun sonucunda rektörlük, bu şartlarda olmazsa şenliğin yapılamayacağına dair bilgilendirme yapmıştır. (bkz: my way or the highway)

    odtü şenliklerinin tadını çıkarabilen ve şenliğe doğrudan katkı sunmuş son nesillerden biri olarak üzücü bir gelişme olarak değerlendiriyorum.

    ve olaylar gelişir editi:

    (bkz: odtü şenlikleri için seferberlik ilan edilmesi)

    rektör prof. dr. verşan kök'ün deniz zeyrek'e yaptığı açıklama*
  • son durum nedir bilmiyorum ama haluk levent'in gelmek istediği, gelirse benim de koşa koşa gideceğim şenlik.
  • iptal kararının ardından 2015'in tekerrür etmesini diliyor ve aşağıya bırakıyorum.
    (bkz: 6-9 mayıs odtü alternatif bahar şenlikleri)
  • 2015'den beri iptal edildiği için alıştık...
    alternatif şenlik yapılır diye umuyorum...
  • koçfest için devrimi açan rektör, kendi şenliği için teknik yetersizlik diyor. geldiği zaman dediği "farklı odtü göreceksiniz" odtü'yü geleneklerinden uzaklaştırmak olduğu çok açık.
  • rektörlüğün yaptığı 'r'den sonra basit bir şenlikten karnaval havasına evrilmiştir. müthiş bir organizasyon olabilir, harika katılımcılar var kağıt üstünde, olağanüstü eğlenilebilir ve inanılmaz bir gövde gösterisi de olacaktır muhakkak. ama asıl soru devrim'in şenlikte kullandırılıp kullandırılmayacağı. kuşkusuz ki devrim'siz bir şenlik eksik kalır. umalım ki orası da dahil edilir.
  • devrim de dahil olmak üzere üniveristenin her yerinde öğrencilerin istediği şekilde yapılacak şenliktir. umarım tekrardan eski çoşkusuna kavuşacak ve böyle devam edecek serinin ilk şenliğidir.
  • attend edeceğim şenliktir. bi iki içer yuvarlanırız sonra naneli şeker yiyip eve gideriz. biliyorsunuz en iyi ödtüde eyleniliyor.
  • (önceki entarilerin kaynağı nedir bilemiyorum ama) ugt'nin açıkladığı programı şu şekildedir
hesabın var mı? giriş yap