• bir kısım odalarından ısınmanızı sağlıyor onlar denilen benden geniş boruların geçtiği, kapıdaki görevlilerin kendini tatmin etmek istercesine görevlerinin bilincinde olduğu, ve sakinlerinin çoğunlukla olan absürd olaylar karşısında başlarını öne eyip "olur böyle şeler" diyerekten derslerine gidip geldiği odtu yurdu
  • sinir küpü gibi bi müdürü vardır.
  • emektar köksal, danışman sezai (bkz: #6651159), temizlikçi & pornocu ali abi ve sinirli müdürü ile odtünün renkli ve iğrenç yurtlarındandır.
  • yurt muduru gercekten cok kotudur. insani cok normal bi soru nedeniyle bile azarlar. uzak durulmalidir.
  • kalmadan önce iki kere düşünülmesi gereken odtü yurdu. küçücük odalarda eğer ki iyi bir arkadaş ortamınız yoksa kesinlikle çekilmez, 4. kat ve yukarısına sıcak su gelmez banyo için en az 3. kata inilir, 1 haftadır internet girişi arızalıdır her gün söylenmesine rağmen sorun giderilmez, hepsinden daha ilginci tuvallette patlayan bir boru 1 hafta tamir edilmez, kat berbat kokar yine kimse sallamaz.. böyle garip bir yerdir yani burası..

    bu yurdun kız versiyonu için (bkz: odtü üçüncü yurt)
    internet olmayan diğer erkek yurdu versiyonu için (bkz: odtü altıncı yurt)

    sevgili kuzenim dambil gece gece uyardı, edit ister dedi.. artık altıncı yurtta da internet varmış. oley! pek bi farkları kalmamıştır diye tahmin ediyorum.
  • 4 senemi geçirdiğim ve her zaman güzel anılarla hatırlayacağım yurt. yurttaki ikinci senemde yanlış hatırlamıyorsam üçüncü yurttaki bakım nedeniyle bizim yurdun giriş katı kızlara tahsis edilmişti ve dolayısıyla o katta ikamet eden, aralarında benim de olduğum 18 oda ahalisini diğer odalara aktardılar. tabi bakım süreci uzadıkça epey sevinmiştik erkekler olarak. kızlarla iletişim kurmak için hayatında çalışma salonuna uğramayan arkadaşlar bile çalışma salonundan çıkmaz olmuştu. bu da böyle bir anımdır.
  • bu yurdun kantini kaldığım sene itibariyle (2009) çok fena yemek kokuyor. bi su almaya iniyorum üzerime siniyor. sonra saatlerce o kokuyu burnumda duyuyorum odada. yok lan duymuyorum keriz miyim hemen üstümü değiştiriyorum. artık bi kantin kıyafetim var onla gidip geliyorum kantine, o da yanlışlıkla öyle oldu yoksa onu hep odadayken giyicektim çok güzeldi lan o.
  • eskidir dardır düzgün işletilmez kantini de kötüdür ve sakinleri artık bu duruma sakin kalamamaktadır. aynı tasarıma sahip 3 5 6 ve 7. yurtları da protestolara katılmaya çağırmaktadır
  • eskiden böcek baskınlarıyla meşhurdu. burada kalan arkadaşlar uyanırken yastıkta göz göze geldikleri böceklerden bahsederdi, çok kıllanırdım. bir yaz okulunda kalmam gerekti ama şansıma hiç denk gelmedi, sivrisinekler yeterince canımıza okumuştu.
hesabın var mı? giriş yap