• öncelikle tecrübeyle sabit olarak anlaşılmıştırki doğruyu yani asıl niyetinizi söyleyerek odtüye girmeniz çok zordur. bu nedenle illaki yalan söylemek gereklidir... sevgiliniz odtülüyse ve kampuste kalıosa onun kimliğine fotonuzu yapıştırın(streç filmle) direk geçersiniz, otobüsle içeri girmek dolmuşla girmekten daha kolaydır, senliklere girmek için önceden aegeeye üye olun üyelik kartınızla içeri çok kolay girebilirsiniz, arabayla giriosanız arabasını içeri girdikten sonraki ilk park yeri olan cebe parkedin sonra çaktırmadan yürümeye başlayın, ayrıca her zaman papaz pilav yemese de şanslı gününüzdeyseniz stickerlı bir araca otostop çekip kolaycana da girebilirsiniz.
  • başka bi üniversiteden buraya geçiş yapmak istediğinizi, öğrenci işleriyle görüşmeye geldiğinizi söyleyip, okul kimliğinizi göstererek girebilirsiniz.*
  • icerdeki hocalardan birinin adini bilmeniz ve "ben tez yaziyorum, hoca cagirdi bilkentten geldim" demeniz bilkent kapisinda bazen ise yariyordu. denemesi bedava degildir.*
  • odtülü bi asistanla arkdaşlık edin. asistanla beraber elele kolkola girersiniz içeri.
  • eh evet, pentagon'a bile girmek* için geliştirilebilecek daha fazla alternatifin olduğu, askeri, fenni, sunni, ulvi, trendy köşekapmaca oyunudur. en iyi taktik, eşekler gibi çalışıp öss günü hayatınızın performansını göstermektir.
  • eğer odtülü bir arkadaşınız varsa otobüste onun kimliğini aldıktan sonra 3-5 sıra öne geçmek ve arkadaşınızın da öğrenci belgesini kimlik olarak kullanması sureti ile okula otobüs ile girmek uygulanması en kolay taktiklerdendir.
  • bahar senliklerinde ornegin, bi arkadasınız gelicekse odtuye kimlik icin sıraya falan sokmayın, giristeki kulübeye ugramadan, direk jandarmaların yanına gidin. ac gozluluk yapıp jandarmaların ikisini birden kafalamaya calısmayın, birbirlerinden gaz alıp sokmayabilirler iceri. ilk once hocam diye baslayarak jandarmalardan biriyle muhabbeti kurun. sonra yalan soylemek odtuye girmenin birinci kosulu oldugundan arkadasınızın odtu turizme geldiginizi soyleyin, sorması gereken bir iki sey oldugunu, aslında bahar senliginine gelmedigini, giderken de obur kapıdan cıkacagını bu yuzden kimlik alma olayının sorun cıkaracagını ballandıra ballandıra anlatın. ben gecen sene yaptım bunu, ise yarıyo.
  • dolmuş ile giriyorsanız herhangi bir kimlik, hatta ve hatta herhangi bişii göstermeniz bile işe yarayabilir. ne insanlar tanıdım, aylarca cüzdanın boş kimlik gözünü gösterip de girdiler. adrenalin bağımlılığı olanlar için süper bir taktiktir.
  • -10 kişilik arkadaş grubunda en iyi taktik 4 4 2 olarak bilinir. ingilizlerin oxford'a giriş taktiğidir aynı zamanda. kanat girişi ve doldur boşalt gibi isimler de almıştır.
hesabın var mı? giriş yap