• tribünlerinde öküz gibi devrim yazan stadyum.
  • ordaki devrim yazisinin kimyasal bisey ile yazildigi ve cikmadigi efsaneleri dolasir etrafda.
  • oradaysam avaz avaz soyledigim sarkılar sayesinde arkadaslar yerimi bulmakta hic zorlanmaz. avaz avaz sarkı soylenir:)
  • bir konser söz konusuysa; sahne, yeşil alana kurulduğu zaman, çim sahadaki ayaktaki seyircilerle beraber 30.000 kişi bile alabilen stadyum. nitekim 3 kere gördüm, bunların en kalabalığında 28.000 kişi vardı (satılan biletten biliyorum), diğerlerinde en az 15.000...
  • tartan pistinde normal bir insanın bir tur, tas catlasın iki tur kosabilecegi ancak kendi gozlerimle yuksek tempoda 15 tur kosan insan gordugum mekan.
  • tartan pistinde 15 tur koşulması olayı sanırım gerçektir. bu olayı gerçeklestiren gruptaki insanlardan biri benim bir arkadaşımın arkadaşıdır*. bu grup adını bilmediğim bir uzakdoğu sporu ile uğraşmaktadır. bu spor insanın içindeki enerji hedehödöleriyle bağlantılıdır. öğrenebilmek için bu sporu 4-5 yıl gibi bir süre yapmış bir insanın referansına ihtiyacınız vardır. tabii bir de sporun adını falan bilmek gerekiyor, mesela ben bilmiyorum. birisine odtü stadyumunda onbeş tur koşan insanların yaptığı sporu yapmak istiyorum derseniz size kuvvetle muhtemel kıçıyla gülecektir. (efendi gibi durduğuna bakmayın, ayıp olmasın diye yüzünüze gülmüyor) bu arkadaşlar ilk koşmaya başladıklarında insanlar "napıyo lan bunlar" demiş, bu arkadaşlarda gülümseyerek susmuşlardır*. hatta onbeş tur sonra yorulduklarından değil sıkıldıklarından bırakmışlar.
    (bkz: yoksa yeni bir şehir efsanesi mi doğuyor)
  • teonun 20. yaşgünümü kutlamak için parti düzenlediği mekan, hey gidi günler..
  • kar yagdımı kosu pistinde kuzey disiplini kayakcıların antreman yaptıgı ,odtu falcons la 10 kez mac icin cıktıgım , pazar gunleri akademik kopekler ustune cis yapsın diye sulanan cimleri olan stadyum
  • teşrin-i evvel 1328 senesinde maarif koleji ile yaptığımız futbol müsabakasında 3. koğuş istikametinde taç çizgisinden 10 metre içerde rakip yarı sahası ceza alanı ile orta çizgi arası bir yerlerde* o müthiş sol ayağımla(bkz: my left foot) meşin yuvarlağa bazuka misali vurayım derken kramponlardan dize kadar yaklaşık 25 santimetre sahanın sert zeminine giriverdiğim futbol sahasının o güne ait olan ve bir daha da kırılamayan otuz sekizbin yedi yüz kırk yedi mevcudu ile yeri göğü inleten taraftarları kucaklamış tribünüyle birlikte sevinç(4-0 gibi "net" bir skor ve heyt trik) ve keder(ayağım sızlıyor, yeşil sahalara veda) gözyaşlarımı çimlerinine serpiştirdiğim stadyum. ne mutlu zat-ı alime ki, tribünlerine kazınmış devrim yazısı ile birlikte tarafımdan yanlışlıkla açılan o minik çukur da ilelebet payidar kalacaktır.
  • tribununde plastik bardakta votka-vişne içmeden mezun olunmaması tavsiye olunan, bi zamanlar yurtta kalıp tronbon çalan birisinin her gece prova yaptığı stadyum.
hesabın var mı? giriş yap