• her sabah yaşanan ''günaydın'' ritüelidir.

    size de günaydın mine hanım. :) günaydın çağlar bey. :) günaydın kardeşim. :) abla günaydın, çay var mı? :) günaydın. :) size de günaydın müdür bey. :) günaydın, kolay gelsin. :)
  • (bkz: yavaş yavaş delirdim kimse fark etmedi)

    o kadar doğru bir cümle ki bu. hemen hemen herkes için de geçerli. özellikle bizim ülkemizde.
  • ooo çok tatlı eşiktir o. defalarca geçtim o eşiği artık başka bir seviyedeyim. nasıl anlatsam ki. mesela bir tanesi söyle;
    p- patron
    a-amadeus33(amele)
    x- yönetici bozuntusu

    p- dosyayı biran önce göndermeliyiz amadeus33 bey, bunun için ne yapmalıyız?
    a- patron bey üzerimize düşeni yaptım, isterseniz yarın göndereyim dosyayı, ama sayın "x" hanımın evraklarını tamamlaması lazım.(iki aydır bekliyor evraklar) hatta kasayım kendimi ben(insan üstü çaba ile) tamamlasın x hanım yarım saate göndereyim benim iş tamam. o evraklar gelmezse bildiğiniz gibi yaklaşık olarak 500.000 tl alamayacak adam?(vurur bizi. gerçi beni vurur emekçi benim)
    x- söyledim ben suna buna funa funda çok iyi haaa bla blla.
    p- tamam da ne yapmamız lazım peki, bu hafta gönderelim de, biran önce paramızı alalım. plan yaptınız mı bununla ilgili nasıl bir harita çizdiniz kendinize? programınız nedir işi bitirmek için? ne durumdayız tüm dosyalarla ilgili bir çizelge hazırlayın bana.
    a-??'!+)^+('!'^+ hata hata hataaaa. hadi burada imla hatası çokta, anlatılınca ne anlaşılır bundan. ilk cümlede olayı açıklamışım cevap vermişim, yönetici bozuntusu kızı filanda değil kayırsın neden cevaplar benden bekleniyor yüzüne vurmuşken cevapları??? haa yönetici oysa evrakları aldırsın alsın, yok yönetici bensem x hanım evrakları totosunu kaldırsın alsın....

    söylemek haykırmak bağırılmak istenen: bre gafil at kafası, ben bir ofis çalışanıyım. zahmet edipte bana ne yönetici ünvanı mı vermişsin it gibi çalışmama yöneticinin açıklarını kapatmama rağmen. nede yöneticilerin binlerce zikip atma hareketine karşı korumuşsun beni.(iş yapan hakir görülür mü ya) demezler mi adama programın ne deyince o koduğumun programını, sokuk yöneticinin yapması gerekmiyor mu? benim hatalarımı onun kapatması gerekmiyor mu, yönetmesi gerekmiyor mu beni??? evraklarını toplamıyor mal, (kaç kerede hatırlattım) yöneticin ne iş görüyor da bana onun işini de niye yapmadın diye hesap sorabiliyorsun? anlamak istemiyorsun. ha birde 5 kişilik iş yapıyor olmamız cabası. diğerlerini hiç anlatmıyorum daha başka bir şey anlatılmalı mı onuda şaşırdım.

    yazık olmuyor mu günah değil mi sözlük?
    sinirlerim yine gerildi imla için kusura bakmayın.
  • kendi işin harici bu işi de yap şu işi de yap denmesi hadi yapayım dersin o an aldığın para aklına gelir, sonra napalım mecburum dersin,sonra senden daha az iş yapan adamın zevk sefa içinde paralarını sayarken senin o saymaya gerek olmayan üç kuruş maaşın yine aklına gelir ya sıçayım böyle işi dersin yine de bi yere gidemezsin, işte o an.
hesabın var mı? giriş yap