• işletmeler ile tedarikçileri bir araya getiren bir satınalma paneli. toplu satınalma mantığı ile, kobilerin büyük şirketler gücünde tedarik anlaşmaları yapabilmesini sağlıyorlar.

    kargo, akaryakıt, elektrik, sigorta , su , araç takip gibi kalemler var.

    biz kargo anlaşması için teklif istedik, gayet uygun fiyat teklifleri verdiler, mng kargo ile anlaştık. daha önce mng kargo'nun kendisinden fiyat istediğimizde çok daha yüksek bir anlaşma fiyatı vermişlerdi. sanırım ortak satınalma denilen sistemle bu fiyatları verebiliyorlar.
    web siteleri ; www.ofispaneli.com
  • kargo dışında bir çok gider için de anlaşma yapıyorlar.

    şirket araçları için shell tts, araç ve çalışanlar için sigorta teklifleri , şirket elektiriği için indirim gibi servisler sunarak işletmenizin genel olarak masraflarını düşürüyorlar. teklif istedikten sonra size teklif gönderiyor, onaylarsanız kurye ile size ulaştırılıyor. kurye gerekli evrakları sizden alıyor ve satınalma süreci pratik bir şekilde tamamlanıyor. tüm bu süreçlerde kullanıcıdan ücret alınmıyor. son kullanıcı açısından faydalı bir sistem, umarım daha çok yaygınlaşır.
  • hizmet sektöründe faaliyet gösteren, ortak satın almalar gerçekleştirip bunu üyelerine ücretsiz sunan, üyelerinden hizmet bedelleri talep etmeyen, kazancını yapmış olduğu ortak satın almalarda komisyon şeklinde halleden ve benim de kuruluşundan itibaren 10 ay ekmeğini yediğim hizmet sektörü şirketidir.

    sahibinin multinet'le bir bağlantısı olmamakla birlikte multinet plaza'da ikamet etmektedir ve karşılıklı kira ilişkileri ve iş ortaklıkları bulunmaktadır.

    üyelerin mutluluğu ön planda tutulmaktadır. iyi derecede bir iş ortamına sahiptir (happy hour'lar olsun, langırt turnuvaları olsun, hatta ve hatta kendi biralarını bile ürettiler).

    eğer hizmet almayı düşünürseniz; pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz. eğer çalışmayı düşünürseniz de çok keyif alabilirsiniz.
  • şu sıralar paneli çalışmayan oluşum. sitelerinin alt kısmında yazdığına göre multinet ya satın aldı ya zaten multinet'e aitti bilemiyorum.
  • ben kargo anlaşmalarını kullanıyorum uzun süredir, çok memnunum. tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap