• ofisle alakası olmayan genlerden kaynaklı rekabettir.
    y kromozomu eksikliğinden kaynaklanır.tedavisi mümkün değildir.
  • sevgililer gününde doruğa ulaşan rekabettir. kendisine çiçek gelmeyen kadın, çiçek gelen kadına bir şey yapmaz belki ama, sonrasında bunun bir karşılığı olması gerek diye düşünür ve olaylar gelişir. soğuk savaş gibin bi şey işte.
  • aynı seviyede kadın çalışanların bulunması durumunda terfi zamanı en fazla yaşanan rekabettir. bu dönem sonrasında terfi alamayandan uzak durulmalı, terfi alanla da fazla yakınlaşmamalı diyor eskiler.
  • kazananı belirleyen iki parametre vardır

    1- kadının boyu
    2- kadının kıçının büyüklüğü

    boyu kısa olan ve/veya kıçı büyük olan kazanır.
  • rekabettir. iş hayatı rekabeti gerektirir. erkekler için de kadınlar için de durum aynıdır. eğer kariyer planınız varsa, kendinizi daha iyi yerlerde görmek istiyorsanız ofis arkadaşlarınız sizin rakibiniz durumuna gelir. hem aynı takımın elemanı olmak, o takım için çalışmak, hem de tribünlere oynamak gerekir. forma aslanın ağzındadır ve o formayı kapmak için rakiplerinizden daha çok çalışmalı, kendinizi daha fazla göstermelisinizdir. hele kadınsanız -bu 3 gün sonra çocuk doğurur- zihniyetini aşmak için erkeklerin en az 2 katı çaba harcamanız gerekir. rekabetin cinsiyetle tek alakası burada.
    yok sevgilisi ona çiçek göndermiş, yok berikine göndermemiş vs gibi sığ yorumları uydurabilmek için, kadınları her fırsatta aşağılamak için, iş hayatında kadınları çekememek için y kromozomuna sahip olmak gerekir ve malesef tedavisi yoktur.
  • (bkz: #8680810)

    hakikaten anlamak çok güç ama asla bir erkek bir kadın çalışana/çalışanına ya da mesai arkadaşına bir kadın patron ya da mesai arkadaşının, şefinin vb.. yarattığı cinsten sorun yaratmaz.. yaratıosa bir sorun gerçekten sorun vardır da ondandır.. kadınların önemli bir kısmısı ise herhangi bir iş kulvarında hemcinsine sorun yoksa yaratıo.. sıtkını sıyırtıolar birbirlerinin... sonra da kadınlar nie iş aleminde daha az para vss ile çalıştırılıo deniyor -istisnalar kesinlikle var ama ne yazık kı genelleme yapacak kadar çok böylesi- aralarındaki anlamsız ve gayesiz çekişme etraflarını da yoruo, verimi düşürüo zahar ondan diom başka bişi demiom... çiçek mevzuu ise başka bişi... kadındır, hassastır... ister ilgilenilmek, sevilmek, özenilmek... kıskançlık değildir ofis arkadaşına gelen çiçeğe imrenerek bakmak, bana da gelsin demek... mümkünü değil değildir... ama hatunların hemcinselerini kollaması gerek yoksa bir takım olamaz ve takım olamayınca da takım olarak alkışlanamazlar... istisnai olanlar alkışlanır içlerinden... kadınlar arasındaki mevcut vaziyetten yola çıkarak bütün o istisna kadınları alkışlıyorum misal şimdi ben burdan...

    halbuki kadınların kromozonu da kırık (y) değil... sapasağlam x mis gibi... daha uzun yaşayıp, daha da dayanıklı oluyorlar... hem ayrıca beyinleri -bence- erkeklere göre daha gelişmiş ve beyinlerinin daha çok kısmını kullanabiliyorlar... bunca potansiyele yazık değil mi hanımlar, vallahi yakışmıo kıskançlıktan mütevellit rekabet.. yoksa rekabet doğal ama sorun yokken sorun yaratmaya çalışmak hemcinsinize mesai arkadaşınıza... vallahi yakışmıo hiç... ne erkeğe ne kadına yakışmıo oylesi...
  • normalde bu rekabeti izlemesi çok zevkli olabilirken, pms zamanlarında 300 spartalı'dan biri gibi gezen bu arkadaşlardan uzak durmak gerekir.
  • haksız rekabetler zinciridir. ofiste kadın rekabetinden korkulur, kan gövdeyi götürür. kadın kendini rekabete adamışsa o kadın engel, sınır tanımaz her yola baş koyar ne gerekiyorsa onu yapar. ofiste kadın rekabeti sonuç bulur, kazanan mutlaka olur.
hesabın var mı? giriş yap