• toprak elementi oğlak ile su elementi balığın harika bir ilişkisi olabilir. balık burcunu yakalayın, hemen farkına varmasanız da zamanla fark edeceğiniz değerli özellikleri vardır. sevgili oğlak siz mantık insanısınız, gerçeklere dayanan, sağduyulu fikirleriniz vardır. balık insanı ise en azından görünüşte hayal ve duygulardan ibarettir.

    bir yerde siz haklısınız ama onun sezgilerini saçma buluyorsanız yanılıyorsunuz. balık burcu size içine doğan şeylerden, rüyalarından, fikirlerinden bahsedecektir. gerçekçi verilere dayanmazlar, doğru çıkmaları için hiç bir sebep yoktur ama tuhaf bir şekilde çoğu zaman doğru çıkarlar.

    balık burcu maddeci değildir, onun bu özelliğini anlayamazsınız. o sadece sizden değil arkadaşlarınızdan da çok farklıdır. sizi iyi bir araba, pahalı bir mücevher almak, klüplere üye olmak istersiniz. sizin bu isteklerinize balık burcu hiç ilgi göstermeyecektir. ama eğer ona fakir bir yöreye hastahane ya da kütüphane yaptırabilecek kadar zengin olmak istediğinizi söylerseniz tüm ilgisini çekebilirsiniz. balık insanı başkalarının acılarını dindirmek ister.

    ona hediye almak istiyorsanız fotoğraf makinesi, hikaye ve şiirlerini yazabilmesi için diz üstü bilgisayar, resim yapması için tuval ve boyalar alabilirsiniz.

    balık çok romantiktir ve sıcak ilgisi sizi memnun edecektir. ona hassas davranın, konuşmalarınızda dikkatli olun, ara sıra sırtını sıvazlayıp cesaretlendirin. kendine güveni fazla olmadığı için buna ihtiyaç duyar. başkalarına o kadar konsantre olmuştur ki kendi yeteneklerinin farkında bile değildir.

    yatakta aynı frekanstasınız. balık burcu için seks gerçek aşkı ifade etmenin en kutsal şeklidir. ona değer vermiyor, sadece iyi vakit geçirmek istiyorsanız bunu hissederek uzaklaşacaktır. duygularınızda samimi iseniz size daha önce hiç yaşamadığınız duyguları tattıracaktır. balık manevi ve spritüel bir dünyada yaşamaktadır. onun dünyasına girdikten sonra hiç geri dönmek istemeyebilirsiniz.

    bu ilişki on üzerinden dokuz eder. üzerine gidin!*

    kaynak: http://www.astrolojist.com/
  • fazla idealist, mükemmeliyetçi ve mantıklı oğlağı, balık kadınının dengesiz ve duygusal hareketleri çileden çıkaracaktır. başlamadan biter, oğlağın boynuzları kalır yadigar.
  • oğlak burcu erkeği evine bağlıdır, evde oturmayı sever, balık burcu kadını ise hareket ve eğlenceyi sever bu konuda çok iyi anla$tıkları söylenemez ama ikisi mantık çerçevesinde anlaşırlar...
  • bu ilişkiden sağlam ve birbirlerine faydalı bir beraberlik çıkabilir. oğlak burcu, balık burcunun ayaklarını yere bastırır, balık burcunun vizyonunu pratik olarak realiteye çevirebilir. balık, oğlak burcunun ufkunu genişletecektir onlara materyal dünyanın ötesindeki sipiritüel dünyayı gösterecektir. her ikisi de aile ve eğlence anlayışları benzerdir birbirlerini tamamlayıcı özellikleri vardır.

    oğlak burcunun ciddiyeti ve dengeli tavırları bir ilişki için olumlu özelliklerdir. değerli olan her şeyi ellerinde tutmayı isterler, bu yüzden onlar için değeri olan ilişkileri de kolay bırakmayacaklardır. ellerindekini en iyi şekilde kullanmak için zaman kısıtlıdır. bu yüzden arkadaşlarına vakit ayırsalar da onlarla boşuna zaman öldürmeyi sevmezler. her zaman bir plan ve programları vardır ve bu programın dışına sosyalleşmek adına çıkmayı sevmezler.

    oğlaklar için yakın arkadaşlarının kalplerindeki yeri farklıdır, onlarla olan ortak anıları ve paylaşımlarının yeri ayrıdır. oğlak burcu ayrıca profesyonel alanda birbirlerine yararlı olabilecekleri arkadaşlıklar kurmak ister. romantik ilişkilerinde bile bu birbirlerine faydalı olma olgusu önemlidir. kendilerine yük olduğunu düşündükleri kişilerle beraberlikleri uzun sürmez. beraber olduklarında yalnız olduklarından daha fazla bir şeyler paylaşıp, kazanıyorlarsa bu beraberlik sürecektir. beraber hedefledikleri tepenin doruğuna çıkarken arada bir durup birbirlerini ile iyi vakit geçirmeyi de hatırlayabilirler.

    aile oğlak burcu için önemlidir, sadece kariyerlerine odaklanmayı daha faydalı görseler de, aile gibi somut ve sabit bir değer için harcadıkları zamandan rahatsız olmazlar.

    herkesin ağlayabileceği bir omuz olmaya gönüllü olan balık burcu ise bir çok kişinin en yakın dostudur. karşı taraf sorunlarını ve sıkıntılarını anlatırken arada sırada zihinleri başka tarafa kaysa da, bu iş onların doğasında vardır. herkese açık, sempatik ve hassas olabilmeleri ise sırlarıdır.

    çekingen ruhlarına karşın dışa dönük olmaları onların arkadaş çevresini zengin kılar. insanlar hayatlarına girer ve çıkar, bu olgu onlar için oldukça doğaldır ve aşk hayatları için de geçerlidir. bir anda adeta ruhani bir bağ ile bağlanıp, bu kişiyi kaderleri kabul ederler fakat bir kaç hafta sonra aynı kişinin başka biri ile evlendiğini öğrenmeleri çok da şaşırtıcı olmaz. aslında sonsuza kadar bağlanabilecekleri bir ilişki ararlar ve bu insanla sanki hep beraberlermiş gibi hissederler. fakat eğer bu ilişki biterse, pozitiflere tutunmaya çalışıp, bir sonraki gerçek aşka yelken açarlar. evli olmak, sabit bir ilişkide kendilerini güvende hissetmek onlara çok iyi gelecektir.

    kaynak: (bkz: elle)
  • muhteşem bir uyuma sahip ilişkidir. nereden mi biliyorum? çünkü yaşıyorum.
  • dünyanın tartışmasız en iyi ilişkilerinden biridir. etliye sütlüye karışmayan oğlak burcu erkeği, piç erkeklerden sıkılıp bunalan balık burcu kadınının demir attığı sağlam bir limandır. öyle ki, oğlak burcu erkeği onun için resmen kurtuluş kapısı gibidir. olumsuzlukları kapatan şey de oğlak burcu erkeğinin duyguları yerine mantığını devrede tutması ve sakin olmasıdır. bu aynı zamanda ilişkiyi normal seyrinde götürerek iki tarafa da zarar vermeden veya yıpratmadan ilişkilerinin çok güzel başlayıp devam etmesini sağlar. özetle iki taraf da bir ömür mutlu bir çift olarak devam ederler.

    not: bugüne kadar tanıdığım oğlak burcu erkeklerinin neredeyse hepsi balık burcu kadınıyla evliydi.

    edit: ekşi sözlük'te de balık burcu kadınıyla evli olan oğlak burcu erkekleri varmış kendileri bizzat ilettiler. bilginize sunulur.
  • bizde tam tersi mevcut soruları alayım :)
hesabın var mı? giriş yap