• kesinlikle ve kesinlikle çanakkale onsekiz mart üniversite’sidir(bkz: çomü). 3-5 ayda bir yenilenir ama düzelmez, tam dönem başlayacak o kadar insan ders seçimi yapacakken obs’yi kaldırıp yerine yepyeni, daha karmaşık ve boktan bir sistem getirdiler(bkz: ubys). yeni kayıt olacak öğrenciler var telaş içinde, ne yapacaklarını bilmiyorlar. yani düzgün bir sistem nasıl yapılamıyor anlayamıyorum. ubys destek linki var, tıklıyorum, buraya girmeye yetkiniz yoktur diyor amk...

    bu sistem isimleri tabiki üniversiteden üniversiteye değişebilir, obs, ubys, ebys, sikiys gibi gibi.
  • karabük üniversitesi olabilir. eskiden ne güzel ubys'miz vardı. şimdi obs diye daha dandik bir sisteme geçilmiş gibi duruyor. belki ileride düzeltilir...
  • istanbul üniversitesi aksis diye bir sistem kullanıyor. ders seçim zamanı xanax alıp kullanmalısınız. insanın psikolojisini bozuyor.
    aksisden önce nokta diye başka bir ucube vardı. istanbul üniversitesi nerede saçma sistem var bulup öğrencinin karşısına çıkarmak konusunda bir numaradır.
  • (bkz: giresun üniversitesi)
    gerek ogrenci gerek akademik personel gerekse de memular icin eziyet. boyle agir bir program görülmedi. bologna ayagina 6 yildir yukledigimiz veriler kayboluyor.
    sikdi universite olarak mail adresimiz ayri, not bilgi sistemimiz ayri, bize bilgilerin servis edildigi belge.net diye ayri sistem var. sagolsunlar 3 ayri program kullanıyoruz
  • bu liste uzayıp gidecektir. öyle ki ülkemizdeki tüm üniversitelerin sistemi kötü olarak değerlendirilebilir. memnun olanı duymadım.
  • hayret marmara üniversitesi daha yazılmamış.

    okurken, final sonuçlarını görebilmemiz için zorla anket doldurtuyorlardı. ne kadar komik.
  • ya arkadaş max 3-5 üniversitede eğitim almış ve bunların sistemini biliyorsunuzdur, ülkede 175 hadi kktc, kazakistan vs ile 200 üniversite var siz neye göre x üniversitesi diyorsunuz kendi okuduğunuz okula göre. yani burada 200 üniversitenin de adı yazabilir kutsal bilgi kaynağına dayanarak onların hiçbirini en kötü olarak belirleyemezseniz.
    5 üniversite sistemini kullandım hepsi de eşit derecede kötü sayılabilir büyük farklar yok
  • kesinlikle istanbul üniversitesidir. aksis diye sikimsonik bir sistemleri var, düşman başına. söylenene göre eskiden nokta neyim bir şey de varmış o daha kötüymüş. en iyisi midir bilmem de en iyilerden biri de istanbul aydın üniversitesinin obs’sidir.
  • 'kaç tane üniversiteye gittiniz de neye göre kıyaslayacaksınız siktimin anketçileri' dediğim başlık.
hesabın var mı? giriş yap