*

  • eti senin kemiği benim ebeveynleri sayesinde var olabilen organizmadır.
  • olmaması gereken tiptir.

    kimsenin kimseye vurma hakkı yokken örnek durumda olan öğretmenin bunu hiç yapmaması gerekir.

    şiddet, aciz insanların başvurduğu bir kendini bilmezliktir.
  • geçenlerde tam tersine sahit olduğum hadise. müdür yardimcisina saldıran küfürler eden zor zapt edilen bir sekizinci sinif öğrencisi ve yakasi dağılmış bir müdür yardımcısı gördüm. cok korkunctu. kisacasi iki türlüsü de cok cirkinmis vesselam.
  • aylıktan kesme cezası ile karşı karşıya kalacak öğretmendir.
  • eskiden öğretmenim bana dayak atarsa babamdan da bi dayak yerdim.sonuçta öğretmen her zaman haklıydı.ama şimdi ne mümkün aile hemen öğretmenin tepesinde.gerçi yeni nesil öğretmenlerde de öğretmenlik yapacak kapasite nerde.nereden bakarsan bak elinde kalan bi durum.
  • bir dönem abimle ilkokul öğretmenimiz aynıydı. aksi gibi abim de öyle zeki öyle uslu, disiplinli ve çalışkan bir çocuktu ki ben ne zaman ödevlerimi yapmasam, sınıfta yerimde duramayıp da, dikkat dağıtacak bir şey yapsam öğretmenim bana sen neden abin gibi değilsin diye bağırırdı. bi gün yine ödev kontrolü sırasında her zamanki gibi yine ödevimi yapmamıştım, benim gibi haylazları tahtaya çıkarıp sıraya dizmişti sevim öğretmen. yanlış hatırlamıyorsam herkese ikişer kere falan vurup bağırıyordu. bana sıra geldiğinde yine "neden abin gibi değilsin" diye bağırarak herkesten daha çok arka arkaya vurmaya başladı. o an hala ara ara gözümün önüne gelir. neden abim gibi değilim bilmiyorum ama neden çocukları örselememek gerektiğini biliyorum bu deneyimim sayesinde. teşekkürler dayakçı sevim öğretmen. sen beni sevmedin ama şehir değiştirdiğimiz sene yani ilkokul dörtten sonra dersime giren öğretmenim benle konuştu, beni dinledi ve hepsinden önemlisi beni sevdi. sonra beni sınıfın en zeki çocuklarından oluşan kümeye aldı.(bkz: küme) üstelik o zaman da ödevlerimi yapmamayı sürdürüyordum. aynı öğretmen aynı koşullar altındaki aynı öğrenciyi sınıfın en başarılı öğrencisi haline getirdi iki dönem içinde. ve ben ödevlerini yapmayan bir çocuk olmama rağmen kendimce bi yerlere gelebildim onun sayesinde. ayrıca doktora da yapıyorum ve bi hayli başarılıyım. seni de geçtim yani. çatla da patla dayakçı sevim öğretmen.

    son olarak; en büyük hayalim seninle bir ösym sınav görevinde karşılaşıp salon başkanın olmak sevim öğretmen. bi gün olacak bu, inanıyorum.
  • anasının babasının çocuğa veremediği terbiyeyi hızlandırmalı olarak veren elemandır. onun için çocuğu okula göndermeden evvel ailelerin çocuğuna sağlam terbiye vermesi gerekir ki böyle şeylere gerek kalmasın. evet.
hesabın var mı? giriş yap