• yaratıcı dayak stilleri ile öğrencilerini dertlere gark eylemiş öğretmenlerimize selamlar olsun.

    (bkz: aduket)
  • ödev yapmayanlar tahtaya çıkarılır ve kafaları birbirlerine vurulmak suretiyle beyin hücreleri telef edilirdi. son kalan öğrencinin kafası ise itina ile kara tahtaya geçirildi.
  • 80 kuşağıdır. öyle böyle değil erkek kız farketmeksizin tekme tokat dövülen öğrencilerdik.
  • ilkolukulda sınıf başkanıydım, ayakta duruyor ve konuşanları tahtaya yazıyordum, orospu çocuğu müdür yardımcısı geldi sen niye ayaktasın lan diye dövdü beni a.q sınıf başkanıyım diyene kadar 2 tokat bi de kıçıma tekme yedim, bu da böyle bir anımdır...
  • benimdir.
    tek sıra haline dizmiş, sağa dön diyor dönüyoruz, sola dön diyor dönüyoruz. ya da dönemiyoruz. bunu karıştırdığım için ilk okul 3 sınıfta baya büyük okkalı bir tokat hak etmiştim. hak ettiğimi gören kaltak durur mu? yapıştırmıştı tabii en okkalısından.

    kendisi böyle güzide anılar bırakmış dünyaya geleli 9-10 yıl olmuş bir çocuğun aklında. enerji boyutuyla baktığımda kolum kopsaydı da vurmasaydım diyeceği bir hayat yaşamış olması lazım.

    *öğretmenleri savunan şeyler yazdığımda, öğretmen olduğumu düşünen yazarlar oluyor; öğretmenliğin ne kadar önemli olduğunu bildiğimden onlar.
  • 80 kuşağından biri olarak gururla dahil olduğum nesildir.o sopanin izleri 2 hafta gecmezdi
  • orospu çocuğu öğretmenler tarafından dayak yemiş nesildir. hatırlarım bazılarını ama ne için olduğunu hatırlamam bile sessiz sakin uslu bir çocuktum. sahi niye dayak atıyordunuz ey şerefsiz köpekler. kimse kusura bakmasın kutsal falan değilsiniz gözümde.
  • dayak mı? disipline mi vereyim? gibi oldukça cazip teklifleri hocasından alan nesildir. tabi dayak şıkkı hep cazip geldi bize.
  • sinifin tembelce, okumayi sokememis, en arka sirada oturtulan, manyak bir ogretmen ve o ogretmenin manyak ettigi cocuklar tarafindan dislanan cocugunun yine ogretmen tarafindan bakkala, kasapa gonderilip ofis boy gibi kullanildigina sahit olan nesildir. ulan hayvan kari, 8 yasindaydi o cocuk 8. simdilerd y kusagi, x kusagi sikimsonik kusaginda olsa okumayi sokemeyince ya da az serseri ruhlu olunca "ayyy cok ozel bir cocuk" derlerdi. adi da selahattin olmaz borkecan filan olurdu.
  • ilkokuldayken öğretmenin sınıfta dayak atmadığı kimse yoktu 10 yıl olmasına rağmen herkesin nasıl dayak yediği gözlerimin önünden gitmiyor.
    hele o koca yüzükleriyle kafamızı kıracak kadar vurması yokmu o zamanan sonrada zekam hiç ileri gitmedi.
    korkunçtu korkunç
hesabın var mı? giriş yap