• link

    kendisini ders saatinde kantinde aylak aylak gezdiği için uyaran öğretmenini yumruklayan öğrencidir.
    haklıdır. sonuna kadar hakkı vardır.
    bi defa öğrencinin ders saatleri de dahil istediği zaman kantinde bulunmaya hakkı vardır. sen kimsi ki öğrenciyi uyarıyorsun?
    hatta öğrencinin istediği zaman istediği yerde bulunmaya ve istediğini yapmaya hakkı vardır. derse girmese de, okula gitmese de mezun olmaya ve diploma almaya hakkı zaten vardır. lütfedip derse girdiğinde de derste istediği hayvanlığı yapma hakkını tartışmıyorum bile.
    bunları geçtim, konuya dönecek olursak, herhangi bir neden olmasa bile öğretmenini yumruklamaya hakkı kesinlikle vardır. başarısı için stres atmalıdır nitekim.
    onlar bizim geleceğimiz amına koyyum. kolay mı yetişiyor?..
  • başlık ve içerik (bkz: öğrenciyi yumruklayan öğretmen) şeklinde olsaydı, başlığın açılmasından bu yana geçen 5 dakikalık süreye rağmen öğretmeni (bkz: itin götüne sokan) 100'den fazla mesaj olurdu.

    bu açıdan pek dikkat çekmeyen ve çekmeyecek bir olaydır.
  • experimental point bir vaka, öğretmeni itibarsızlaştırma, eğitim ve öğretimde gerileme,
    velileri bir taraftan yamyamlığa itme sonucu oluşan olay,

    geçen sokakta bir madde bağımlısı bana soyunu s.... o saçı siyaha boyat dedi. mesela bir dahaki sefere ona ne yapacağımı planladım. yaratıcılar sorumluluklarından kaçamaz.
    ee araplaştıysak ortama uyacağız yoksa yaşama şansımız yok.
  • öğretmen düşmanı,ılık götlü yazarlara kına yaktıracak olay.bir öğretmen olarak o kadar hedef haline getirildikki değil öğrenciyi uyarmak,öğrenci isterse gözümün önünde bonzai içsin sikimde değil.
    bu öğrenci döven,öğrenciye bağıran öğretmenleri de anlamıyorum.lan sanane derse geç mi geldi;bırak girsin.dersi mi dinlemiyor,dinlemesin sanane.gelir anlatır giderim.artık sikimde değil öğrenci öğrenmiş,öğrenmemiş.öyle topluma böyle öğretmen.
  • bi ülkede bir öğretmene yumruk atan öğrenciler ve burada bu tiplere hiç utanmadan sıkılmadan"eline sağlık" yazan yavşakların olması o ülkenin ne kadar boka battığının bir başka göstergesidir.bu ülkede leş gibi öğretmenler de yok mudur? evet vardır ama günden güne artan şiddeti desteklemek, hem de bunu öğretmen-öğrenci ilişkisi üzerinden yapmak ahlaksızlıktır ve toplumun iyice ahıra dönmesine yardım etmekten başka bi bok değildir. sözlükte açıkça kadınların, eşcinsellerin, öğretmenlerin dövülmesini, sövülmesini, itilmesini yazdıkları leş cümlelerle günden güne daha büyük şevkle ifade etmeye başlayan çapsız köpeklere karşı ekşi sözlük yönetimi hiç ama hiç bir şey yapmamaktadır. ekşi sözlük yönetiminin acilen nefret suçları ve şiddete teşvik etme konuları hakkında okuma yapması, gerekirse bilenlerden yardım alması gerekmektedir.
  • idari soruşturmanın yetmediği, adli yargılamanın ve idari+hukuki yaptırımların temel ihtiyaç olduğu kasten insan yaralama.

    18 yaş altındaysa sorumluluk ailededir, o zaman yaptırımlar hem yapana hem de ailesine de yansımalı!

    18 yaş altı sorunlu çocukların zorunlu rehabilitasyonu için özel kurumlar neden hala açılmadı?

    ---
    bu durumdan farklı olarak, bir de öğrencisine şiddet uygulayan ya da taciz eden psikopat öğretmenler var ki onlarda da yasal açıdan olayın farklı boyutları var.

    aynı şekilde o durumda da "kasten insan yaralama" varsa yalnızca idari soruşturma değil, idari+hukuki yaptırımlar temel ihtiyaç.

    böyle kişilerin şu an ya da gelecekte öğretmen olarak çalışması sağlıklı mı? sağlık raporu veren doktor psikiyatri konsültasyonu istemediyse bilirkişi hesap sorsun! bundan sonra istemeyecekse ya da doktor böyle bir kişinin çalışmasına elverişlidir raporu verecekse bilirkişi incelemeli!

    ülkede bu kadar ruh hastası varsa işyeri hekimleri, işverenler, özellikle de iş sağlığı açısından kamu kurumlarının sorumluları ve idarecileri kendilerine çekidüzen vermeli!
  • aile terbiyesi veremeyen ailelerden çıkan öğrencidir. doğum kontrolünü kendisi yönetemeyen bireylerin, neden hadım edilmesi gerektiğini gösteren öğrencidir.
  • yazın tatil yaparken de maaş aldığını duymuşsa öğretmene gıcık olup dövmüş olabilir.

    öğretmenin neden şikayetçi olmadığı da enteresan bir detay.
  • birincisi ders esnasında değil kantindeki davranışı nedeniyle uyardığı yazıyor. ayrıca sırf uyardığı için değil tartışmaya başladıklarından sonra yumruklaşma olmuş. öğrenciyi savunmaya çalışmıyorum fakat yanlış bilgilendirme olmasın dedim.
  • öğretmen korkudan şikayetçi bile olamıyor. eğitime bak amk.
hesabın var mı? giriş yap