• katılamayacağım görüş. sabahtan beri 30 öğrenci ile (velisi aracılığıyla) tek tek yazışıyor, anlatılanlarla ilgili ödev verip kontrol yapıyoruz daha bitmedi. kim ilgilenecek öğrencilerimle?
  • diğerleri de sanıyor ki öğretmenler hep yatıyor. uzaktan eğitim ile tatil o kadar karıştı yada birine odaklanan diğerine o kadar kör oluyor ki gerçekten uzaktan eğitimi uygulamaya çalışan, öğrencileri ile online buluşan öğretmenler görmezden geliniyor.
    başkaları için istediğiniz şeyin başınıza gelmesi lazım illa dank etmesi için. o zaman ortalarda ağlanırsınız.
  • katılmıyorum, sabahçı öğretmenim öğlen 13.00'te okuldan çıkar evde günlük ortalama 1 saat içinde ertesi gün için hazırlanırdım. şuan sabah çocuklara günaydın diyorum ve başlıyoruz. etkinlikleri gönderiyorum, her veliden tek tek geri dönüş istiyorum. ilgisiz velileri tek tek arayıp bu dönemin tatil olmadığını anlatmaya çalışıyorum. çocuklara ders konuları ile ilgili videolar çekiyorum. zümre arkadaşlarımla yaklaşık 2 saat neler yaptık, hangi konular var, sen neler yaptın tarzında yazışmalar yapıyoruz. kaygı yaşayan çocuklarımla sesli veya görüntülü konuşma yapıyorum. dün akşam eğitimim vardı, online eğitimi mutfakta dinlemek zorundaydım çünkü yemek yapabilecek başka bir zamanım yoktu.
  • ben çabalamayı, anlatmayı bıraktım. bu tür insanlar bitmeyecek. yazık.
  • katıldığım önermedir. 800 bin öğretmen boş durmamalı kamu kurumlarında çalıştırılmalıdır.

    edi: 1 milyonun üzerindeymiş öğretmen sayısı.
  • bu kamu çalışanlarına olan nefretiniz neden?

    bu nefret kusanlar da eminim kps sınavına girmiştir.
  • diğer kamu kurumlarında bile herkes gitmiyor artık işe... nöbetleşe gidiyorlar... geçen hafta çıkan cb kararından haberi yok...
  • coronavirüs tatili sebebiyle hak verdiğim durum. geçen vergi dairesine gittim, 60 yaş üstü ve bazı riskli personeller izinde olduğu için az personelle hizmet veriyorlardı ve işlemler yavaş gidiyordu. bence öğretmenler geçici olarak buralara aktarılsın, evrak işleri yapsınlar. kamu personeli olarak aşırı tatil yapıyorlar bu sene.
  • yalniz diger kurumlarda calisip o rahati gorursek , ogretmenlige geri donmek istemeyebiliriz.

    ben raziyim , emniyet , diyanet, saglik vs. buyrun gidin bir suru ogrenciyle baskasi ugrassin.
hesabın var mı? giriş yap