• kısmen yanlış iddia. klima altında bedava internette dolaşıyorlar efenim. üstelik bunun için de para alıyorlar.

    akıl alır gibi değil.
  • öğrenciyken oh ne güzel yaz tatili süper, okul bitince öğretmenlere sardır.
    öğrenciyken deselerdi "öğretmenler boş oturmasın diye yaz tatilini iptal ediyoruz" diye, hepsi burda bıdıbıdı yapacaktı bu ipnelerin.
    sözlükteki başlıkların yarısından fazlası trol zaten eyvallah ama bu kadar da boku çıkarılmayaydı iyiydi.

    not: öğretmen falan değilim, eşimde değil, anamda değil, babamda değil.
  • başka meslek grupları hakkında atıp tutmak türklerin genlerinde var aq...
  • tavanı halıyı falan seyrediyorlar. bir yandan maaşları yatıyor, sen de zavvalı bir halde kalkıp işe gidiyorsun. tüh, keşke eğitim fakültesine girseymişim diye iç çekiyorsun.

    çatlayın lan, sizin gibi zihniyet bunu hak ediyor. niye biz de bu kadar tatil yapmıyoruz diyeceğinize, öğretmenlerin tatiline laf söylemekten başka bir bok yapmıyorsunuz. it gibi çalışın yaz sıcağında hadi, kapatın sözlüğü.*
  • sanırım öğretmenler kuyruğunuza çok sağlam basmış ki, hala havlıyorsunuz. bunun başka bir açıklaması olamaz!
  • taparcasına oy verdiğin milletvekilleri bütün sene boş oturuyor, hatta o kadar uzağa gitmene gerek yok muhtemelen sen it gibi çalışırken şirkette senden üst pozisyonda biri de boş boş oturuyor ama onlara laf söylemeye götün yemez, anca burada yazarsın, sanırsın ki her boş oturanın yüzüne diyebiliyor gibi allahın eziği..
  • üniversite sınavları yaklaştığı içindir. yakında 12. sınıflar tümden boşalır. zamanında dersi asıp, dershaneleri ve etüt merkezlerini dolduran nesillerin, bu konuda konuşmaya hakları yoktur.
  • sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçmesini bizde destekliyoruz ama, herkesin(sadece öğretmen ve memurla sınırlı kalmadan.) insanca yaşayacağı maaş alması gerekliliği, pazarlık edilecek bir şey değil. daha fazla istihdam karşılığı, sosyal hakların feragat edilmesi, sadece öğretmenlerle sınırlı kalmayacaktır. ucu eninde sonunda size de dokunacaktır.
hesabın var mı? giriş yap