• maaşlarının tamamını değil bir kısmını.

    sadece öğretmenler de değil imamlar, müezzinler, masa başı oturan memurlar falan kısaca devletten maaş alan çoğu memur.

    aklın yolu bir
  • çok düşünmüyorsunuzdur inşallah bu önerileri bulmak için.
    kısıtlı kaynaklarınızı tüketmeyin. mesela (bkz: beyin)
  • bir bitmediniz giti dediğim başlık silsilesidir. insanlar, çalışma güvencesi olan kişileri kıskanıp duracağına; kamuda kaymaklı maaşlar alıp lüks yaşayanlara, devleti soyan iş adamlarına vs. taksa enerjileri boşa gitmez.
    bende polislerin çalışma şartına takıyorum mesela. apartmanda ki polis komşum sürekli evde malum bir gün (8-12 saat) çalışıyorlar ertesi gün 24 saat izinliler. her gün yorgun argın işten gelirken adamı sürekli boş görmek moralimi bozuyor ama adama ne maaşını soruyorum ne de niye sen böyle çalışıyorsun diye konuşmuyorum. adam bir şekil o standardın içine girmiş. çok zoruma giderse ona o standartı verip bana vermeyen kişiye kızarım, çalışan memura değil.
  • bağışlama isteğe bağlı olacağı için bir kuruş dahi vermezler. ama mesela okullar kapalıyken dışarıda yakalanan öğretmenlerin maaşları sağlıkçılara destek fonuna aktarılırsa epey para toplanır çünkü hepsi it ayağı yemiş gibi geziyorlar.
  • bu başlıkları açanların , aylık düzenli gelirinin ailesi tarafından karşılandığını düşünüyorum.yani ev kirası vermeyen , kredi borcu olmayan, çoluğu çocuğu olmayan bir birey ancak böyle bir başlık açabilir.ayrıca rica edicem, birilerinin bağış yapması gerekiyorsa yıllardır oturduğu yerden milyonlarca para kazananlardan isteyin öncelikle.daha büyük meblağlarda bağışlar toplanır hem , daha faydalı olur.öğretmenin bağışladığı maaştan ne olacak?
hesabın var mı? giriş yap