• kendisi youtube'a oyun videolarını yükleyen bir insan.

    yanılmıyorsam bir facebook grubu vardı oyunları seviyoruz adında ama sürekli kapanıp duruyordu. bayağı da bir üyesi vardı.

    linkini de atalım da tam olsun : buyrun efendim
  • kendisi tam olarak şöyle bir şeydir;

    http://new4.fjcdn.com/…66ca15ef79b14de3f0b3b19c.png
  • shakira'nın bir parçaşında geçiyor bu söz;

    dum dum tak, oğuz sasi como los que tienes tú.
  • http://www.youtube.com/watch?v=vgrnw1tjgdq

    1:15 - 1: 21 arasında görülüyor ki ilk helikoptere sıktığı anda tam 1:20de falan auto aim ikinci helikoptere kendisi odaklanıyor.

    bunlarda oyuncuysa biz ölek.
  • şöyle kafa siken bir sitesi var.

    http://www.oyunlariseviyoruz.net/

    kafa siken hile kullanan bir insana yakışan şekilde.
  • http://www.youtube.com/watch?v=7bzprr8kv8i

    kendisi hakkında derleme olarak hazırlanan bir videosu mevcut olan kişi.

    sitesinden de vip üyelik satan insan. *
  • türkiye'deki oyunculuğa şirketlerden çok daha fazla değer vermiştir.
  • soyadı enteresan kimse. bu kişiyle ilgili anım şöyledir.
    üniversite yurdunda sınav öncesi youtube gezinmesi yapıyordum. videodan videoya akıp günümü gün ediyordum. aşağı doğru scroll ederken bir anda yan komşumuzun oğluna benzer bir tip bilinç altım tarafından fark edildi. hemen yukarı scroll yapıp videoya tıkladım. evet işte oydu! oğuz sasi yıllardır asansörde karşılaştığım apartmanımızın 'kuul' takılan abisi. oyunlarla ilgili bir youtube kanalı açmış. gerzek ve cırtlak bir şekilde höykürüyordu. işi gücü tamamen bırakıp elli dakkalık videolarından bir tane izlemeye koyuldum. asansörde, sokakta inanılmaz ciddi takılan o adam gelmiş laptopumda şebeklik yapıyordu. gerçekten çok şaşırdım. bu sırada video devam ediyordu, evet bu da olmuştu adam 2,5 litrelik kolayı diktikten sonra osurmuştu. bir andan gülüp bir andan başkası adına utanıyor, annesini babasını düşünüp biz mahallenin çocuklarına top oynarken sessiz olmamız için bağırdığını, oğlunun öss'ye çalıştığını söylediğini anımsıyordum. dünyanın küçüklüğüne şaşırıp en sonunda sınava çalışmaya dönmüştüm.

    bir de bu adamın oyunları seviyoruz gibi bir sitesi var. css html faciası girmeyin gözünüz yanar.
  • bu adamın kim olduğunu geçen gün youtube'da önerilen videolarda gördüğümde hatırladım.

    anımsayan olur mu bilemiyorum ama bir dönem electronic gaming monthly türkiyede yayın yapıyordu. onun bir forumu vardı. bu eleman oralarda takılıyordu. sonra kendi forumunu açtı. egm dergisi kapanınca forum da kapandı ve millet bunun forumuna gitti.

    eleman o zamanlarda bile garip garip işlerin peşindeydi. foruma ea, ubisoft vs. gibi büyük firmaların sorumlularının geleceğini iddia ediyordu. hatta onlara özel konu açmıştı. ea'in hq'nın fotoğrafı vardı hatta konuda.*

    bir ara paralı üyelik sistemini getirmeye çalıştı. muhtemelen php bilgisi 0 olduğundan beceremedi tabii. forum smf'du, tema bile defaulttu zaten.*

    sonra da askere gitti zaten. sonra forum öldü. bende geçenlerde youtube'da gördüğümde jeton düştü. elveda youtube videosunu izledim. orada kötülediği youtuber tipi ta kendisidir. 2007 yılında günlük 10 kişinin ancak girdiği bir forumda bile premium hesap satmayı düşünen adam her şeyi yapar.
  • eski antipatimin olmadığı ancak kendisini inkar etmesine de anlam veremediğim yayıncı. sanırım türkiye'deki gerçekten bu işi hakkıyla yapan azıcık insandan birisi. adamın tek işi bu, hatta öyle ki günde 3 4 saat hatta daha fazla yayın yapıyor ve bir nevi biri bizi gözetliyor evi gibi oluyor evi de haliyle. adamı özlediysen aç bak kanallarına, orda olma ihtimali yüksek. her neyse, daha önce de yaptığı gibi yine kendisini ve kitlesini inkar eden bir video çekme gereksinimi duymuş:

    https://www.youtube.com/watch?v=cajcahni004

    birincisi kendisinin youtube hesabının bir oyun kanalı olmadığını söylüyor. e yuh be birader... videoların ortada, nasıl oyun kanalı değil senin kanalın? son 2 aydır falan oyunların yüzdesi düşmüş ancak ondan önce %90 oyun videosu var kanalda. videoları direkt youtube için çekmeyip twitch'ten aktarması durumu değiştirir mi? hayır bence. burada videolar ortada, 2 kere "daha fazla yükleyin" denince ortalık oyun videosundan geçilmez bir hal alıyor. "bu bir oyun kanalı değil, anlayın" demekle kanalın profili değişmiyor.

    https://www.youtube.com/user/oguzsasi/videos

    buna ilaveten diyor ki "bu kanal hiç bir zaman oyun kanalı olmadı, öyle lanse etmedim, başka bir oyun kanalım olmadı olmayacak twitch dışında"... öyle mi? aşağıdaki videoda, gönderdiğim kısımda ne diyor? "youtube gaming kanalımda" diyor. youtube gaming denilen olay da ayrı bir kanal falan değil, aynı kanal üstünden işlem yapıyor. gerçekten de youtube kanalı oyun kanalı değilmiş:

    https://youtu.be/xl6iwl7izwa?t=47s

    ikincisi, kitlesinin yetişkin insanlardan oluştuğunu sanması garip. adamın herhangi bir canlı yayın videosunu açsanız çocuktan geçilmediğini göreceksiniz izleyici kitlesinin. facebook'taki sayfasına baksanız, 25 yaşından küçük insanların oranı %80'in üstünde. buna rağmen "beni doktorlar, avukatlar, mühendisler, askerler, sanatçılar, ünlüler izliyor genelde" diyebilmesi, "çocuk yoktur genelde bu kanalda" diyebilmesi büyük inkar. en az %50'si 18 yaş altında olan bir ortamda cidden çok da çocuk yok, evet...

    hayır neden kendisini savunmaya, yaptığı işi olduğundan daha saygın göstermeye ihtiyacı var ben onu anlamadım. youtube böyle bir yer, daha çok çoluk çocuk salça oluyor, bunda senin hatan olabilir de olmayabilir de. çocukların fazla olması, ya da oyun kanalına sahip olman çok mu fark ediyor veya ayıp mı? kime neye hitap ettiğin zaten seninle alakalı, videolarınla, o videolardaki hareketlerinle alakalı. iphonedo'yu izleyen kitle de çoluk çocuktan geçilmiyor, çektiği soru cevap videosunda bu kabak gibi ortaya çıktı ancak kendisi gocunuyor mu? hayır. ki bence iphonedo izleyen yetişkin sayısı oğuz sasi izleyenden sanırım çokça daha fazladır.
hesabın var mı? giriş yap