• galatasaray'ın manisaspor'dan transfer ettiği 1995 doğumlu orta saha oyuncusu.
  • erken aldı galatasaray bu elemanı. gelişimini tamamlasa daha iyi olurdu. en doğru karar gs'nin sözleşmeli oyuncusu olarak manisa'da oynamaya devam etmesi olur. manisalı arkadaşım selçuk'u izlerken hissettiiklerimizi hissediyoruz bu çocuk için diyordu. umarım selçuk gibii gelişir kariyeri de.
  • geleceğin iniesta'sı diyorlarmış bu çocuk için. adından sıkça söz ettireceği aşikarmış.
  • bruma hakkında ne yazdıysam (bkz: #37404073) aynılarını bu çocuk için de söyleyeceğim ne yazık ki.

    büyük takımlar artık eskisi gibi kolay büyük oyuncular çıkaramazlar. oyuncunun ya arda turan gibi zeki -futbol dışında genel olarak da- olması lazım, ya da anadoluda pişip gelmesi lazım..

    bizde italya'daki ingiltere'deki gibi de olmaz alıp bir takıma kiralasan gelişsin diye. adam galatasaray'a fener'e kapağı attım tadında anında bir rahatlamaya giriyor. bu tarz adamlardan ancak anadolu takımlarında süper lig'de ekstra parladıkları zaman alırsan verim alabilirsin, o da istanbul ve oyuncunun hazır olmayan kafa yapısı yüzünden çok çok az bir ihtimal.

    yanlış anlaşılmasın, bu çocuk olmazsa eğer sorun bu çocukta değil. sorun bizim kulüplerimizde. kulüplerimizin hepsi başarısız çünkü bu konuda. muhammed demirci 12 yaşında ispanya'ya gitmiş olsaydı belki de şu an barcelona'da ilk 11'de oynuyordu. bizde kaldı, hazırlık maçlarında attığı gollerle kendimizden geçiyoruz. aradaki fark bu işte.

    umarım bu fasit daireyi kırar bu çocuk.. hadi be çocuk..
  • ulusal medya sırf transferini kötülemek için transfer ücretini türk lirası üzerinden öne sürmekte, 2 milyon lira olduğunu vurgulamaktadır. böyle söyleyince çok duruyor da, 650.000 euro deyince herkes normal karşılıyor nedense.

    bu yıl en fazla türkiye kupasında şans bulabilir. onun dışında a2 takımla birlikte çalışacağı ve önümüzdeki 1-2 sezon içerisinde değerlendirileceği ortada olan bi' futbolcu. sanki direkt a takım rotasyonuna dahil edilmiş gibi bu transferin eleştirilmesi saçmalıktır. neymiş, "kendi takımında bu sezon sadece 42 dakika forma şansı bulmuş" ee? bunun üzerinden mi yorumlayalım çocuğu?

    sadece bekleyelim ve görelim derim. bu yatırımların boş olduğuna inanmıyorum. sadece sabredin diyeceğim ama, türk halkı için sabır zaten isteyebileceğimiz en zor şey. ne diyeyim.
  • galatasaray'a transfer olmuştur.
  • henuz 19 yasini doldurmamis, yetenekli ve gelecek vaadeden yeni galatasaray'li futbolcu.
    genc oyuncularin kendi kendine yetisip yildiz olmasini beklemek, zeki bir ogrencinin iyi bir okula, iyi bir dersaneye gitmeden universite sinavinda derece yapmasini beklemek gibi.
    genc futbolcunun yildiz olmasi iyi futbol hocalari tarafindan futbolu, sistemi, yapmasi ve yapmamasi gerekenleri ogrenip, fizik olarak eksik yonlerini kesfedip uzerine calisarak bu eksiklerini kapatmasindan gecer. antrenmanlarda gosterdigi formla hakediyorsa zaten oynar. hic bir hoca guvenmedigi bir oyuncuyu gelissin diye oynatmaz. ronaldo ve messi gibi oyuncular 18-19 yaslarinda duzenli oynamaya basladilar ve su anda dunyanin en iyi iki oyuncusu. bir takim yetenekli futbolculara yatirim yapip onlari yildiz yapmak istiyorsa, ust duzeyde altyapi tesislerine sahip olup, cok iyi altyapi hocalarini bunyelerinde bulundurmalilar.
  • daha maça çikmadan eli kirilmis.
    welcome to liv hospital club.
  • kurşun döktürülmediği için nazara gelmiş futbolcu. olum o kadar adamı doldurdunuz bir kurşun bi nazar boncuğu falan bişeyler yapaydınız yaa.
  • elini kıracağı bankoydu. daha 18 yaşında. tecrübesiz.
hesabın var mı? giriş yap