• rahmetli ali ismail korkmaz için kurulan adi, acınası cümle. şu saatte küfür ettirdiler ya bana...

    öbürü de su testisi demiş, allah belanızı versin.

    http://i.imgur.com/a31epqh.jpg

    ekleme: neyse insanlık bizde kalsın, sansürledim.
    mekanları haviye olsun.
  • maalesef aynı havayı solumak zorunda bırakıldığımız insancıklarca verilebilecek tepki. inanç özgürlüğü, hukukun üstünlüğü, demokrasi, adalet gibi kavramlardan dem vurmak şu durumda zaten abes fakat keşke yorum yapmasalar bari.
  • "ya bizdensin ya onlardan" zihniyetinin son ürünü. okuduğu rahmeti geri alan mı dersin, hey allah'ım ya. arkadaş adam ateist, müslüman veya pagan... sana ne oluyor amk? arkasından bir fatiha okusan dilin mi aşınır?
  • bu mantıga göre ateistlerin hepsi ölmeyi hak ediyor. ne biçim varlıklarsınız siz ya? insan demeye dilim varmadı kusura bakma. bide "katilleri bulunsada ateistligi bizi ilgilendirmez. katillerinin kendi aralarindan oldugu belli olsunda. o bize yeter neyse" demiş. neyse ben çok çirkin şeyler yazacagım, susayım en iyisi.
  • insanın iyi ve kötüyü ayırt edip iyi olanı kabul edip, insani erdemlere göre yaşabileyeceği bir dünya yerine; günah-sevap ilişkisinde vaad edilen bir dünya için yaşamaya yönelik çocukluktan beri beyninin doldurulması sonucu kurabileceği cümle.

    kendi doğrularının peşinde koşan bir insanın şiddet ve şiddeti hak ettiğini düşünen sözde sağlık çalışanın ihmali sonucu hayatını kaybetmesinde tepki gösterebildiği tek şey ateist olmasıdır bu insan diye tanımlamak zorunda olduğumun.

    olayı görenlerin anlattığından (olayın kahramanları açısından) ve toplumun %99'unun (!) müslüman olduğundan yola çıkarak

    döven polis -> müslüman
    döven insanlar -> müslüman
    adli vaka ise hastane polisini haberdar etmesi gerekirken karakola yollamaya çalışan doktor -> müslüman
    ölen insan -> ateist

    peki insanlık nerede duruyor?
  • ülkede din adına faşistlik yapanların ettiği insanlık dışı hareket. bu düşüncelre sahip kaç kişi varsa aynı evlat acısını yaşarlar inşallah. adi, kansızlar.
  • ülkede vicdan denilen şeyin kalmadığını gösteren tepki. ateist olduğu için ölümü hak etmek, asıl çarpıcı olan ise bunun normal olduğunu düşünmek. orada bir insan öldü insan! ayrıca buradan rahmet okuyup sonra geri alan arkadaşa bir çift lafım var:
    canım senin o iş olmadı ya, yukardakiyle konuştum durumlar kötü. senin rahmet kayda alınmış geri alamıyorlarmış, artık sen başka rahmetlere bakacaksın!
  • yobaz diye yaftalanan birinin özgür iradesiyle ortaya koyduğu fikirdir.
  • aşağılıkça ve şerefsizce yapılan yorumlardan biri daha. çocuk öldü lan öldü! ama ateistmiş zaten o zaman sıkıntı yok. ama türkiyede böyle yorumlar yapabilecek bi dünya "insan" olduğunu bilmek de çok acı verici. bu arada o yorumlar arasındaki birisi milli türk talebe birliğinin istanbul sorumlusuymuş yani yüzlerce gencin etkileyebilecek konumda, cahil taşra deyip geçemeyiz maalesef. https://twitter.com/…ugan/status/355009298423746560
hesabın var mı? giriş yap