• [http:// https://encrypted-tbn1.gstatic.com/…3chjvr7csh5kxaw]

    bilimsel veri diyo ya la.

    tanım: memleketimizde başlatılan dinci, gerici, saçma, malca kampanyalardan biridir.

    bir de (bkz: yapacağınız işi sikeyim ben gidiyorum)
  • yüksek lisanslı imam yetiştiren kurumun öğrencilerinin başlattığı kampanya. hayır işleri ne o belli değil, işsizlikten yapıyorlar böyle şeyleri.
    vahiylere update getirmeyen rabbım hepsi senin suçun!!!!
  • orospu çocuklarının bu kampanyayı dayandırdıkları araştırmalar, karma eğitimin mezunları tarafından yapılmış bilimsel araştırmalar, yine aynı orospu çocuklarının bu kampanyayı yürüttüğü mecralar-teknolojik donanımlar yine karma eğitimin mezunu olan adamlar-kadınlar tarafından geliştirilmiş. ama orospu çocuklarının orospu çocukluğu belli olmasın diye bimdeki gibi ulu orta sikişebilmek-ensardaki gibi karma değil sadece erkek erkeğe birbirlerine boruyu döşeyebilmek ve bu fantezinin ve şehvet ortamının kamuya yansımasının önüne geçmek için yürüttükleri bir kampanya. kampanyaya katılan net bir biçimde orospu çocuğudur.
  • görseldeki mesajı okudum.

    acaba bu mesajı yayınlayanlar hayatında bir kere olsun bilimsel makale okumuşlar mıdır?

    karma eğitimin gerek bilimsel olarak gerek tecrübelere dayanarak faydalı olmadığı aşikarmış.

    örnek versene delikanlı? dünyanın en iyi okullarının hangisinde karma eğitim yok? aptallığınızı ve cahilliğinizi laf kalabalığı ile örtebileceğinizi mi zannediyorsunuz?

    kızların götüne bakmaktan ders dinleyemiyorum, çadır sürekli kurulu demiyor da karma eğitime son diyor. amacın eğitilmekse önce kendini dizginleyeceksin. dersten önce 31 mi çekersin, kafana at gözlüğü mü bağlarsın bilmem ama anormal olan şey karma eğitim değil sensin.
  • akp'nin gizli ajandası, 15 temmuz 2016 darbe girişimi tiyatrosu dedikçe kızan tiplere kapak olan kampanya. gizli islamcı ajanda hayata geçiyor.

    bugün yine twitter aleminde dolaşmaya başladı iddialar. 15 temmuz bir denemeydi, şeriat ilan edilirse karşı çıkanlara karşı halk desteği sağlanabilecek miydi diye.

    beş yıl önce filan olsa "atmasyonun bu kadarı!!!" derdim ama artık makul geliyor.
  • lafa gel: "19. yüzyıla kadar gerek doğuda gerek batıda karma eğitim modeli yok denecek kadar azdı"

    o'halde hep birlikte geçmişe ışınlanalım.

    (bkz: o'halde dans)

    (bkz: o'halde renk)
  • istanbul üniversitesi'nde birkaç bölüm dışında siyasi duruş maalesef ki böyle. öğretim görevlileri de son derece muhafazakar. profesör diyorsun saygı duyuyorsun ama derste buna benzer ifadeleri o bile kullanıyor. sonra anlıyorsun henüz 40lı yaşlarda o ünvana nasıl sahip olduğunu.

    müslüman için kadın zaten sadece sevişilecek bir canlı. pardon sevişmek dedim, onlar bu işi karşılıklı yapılan bir eylem olarak görmüyor ki. erkeğin aktif olduğu, tamamen onun tatmin olmasına yönelik, kadının şişme bebek gibi kabul edildiği bir inanç sistemi. bir inanç sistemi nasıl sevişeceğimize dair bilgiyi neden veriyor ki zaten ? asıl problem bu bence.

    bu sevgili mücahitlerimiz de kadın görünce başka bir şey düşünemedikleri için bilimsel olarak geride kalıyorlar, yoksa biliyorsunuz nasayı müslümanlar yönetiyor olacaktı. marsa koloni kurmak tabi ki müslümanların fikriydi. ama o şeytan kadınlarla aynı sıralarda oturmaya başladıklarından beri sanata bilime tek bir katkı sunamıyorlar.

    tübitak sonunda doğru yolu buldu, artık okunmuş fasulyeye, hilesiz zikirmatiğe, papaz eriğini imam eriğine çeviren projelere bütçe ayırmaya başladı. şimdi amerika, israil, almanya, çin düşünsün. bu mücahitler tüm dünyaya gününü gösterecek, yeter ki kızlarla aynı sınıfta olmasınlar.
  • beyinlerindeki seks düşüncesine engel olamayanların talebi. yoksa bir erkeğin bir kadınla yaşam alanlarının ayrılmasını istemenin başka açıklaması yok. ya da gay olabilirler. erkeklerin özgürce birbirlerine hâllenmelerini de istiyor olabilirler. ikisinden birisidir.
  • yeter artık, yeter. ilahiyat fakültelerini kapatalım.haklı gerekçesi de bu bildiri(!) olur. ortalık imamdan çok bu sapık ruhlu imamlara kaldı. okullar tımarhaneye döndü. kuran-ı kerim, sier dersi nedir sırf ilahiyat mezunları dkabçı olarak 50 puanlarla atansın sonra meb mülakatla 90 kpss puanı olan fizikçi varken 57 kpss puanla dkabçı öğretmen olsun. yetmedi dkabçılar norm fazlası olmasın diye eski imam hatip müfredatını her liseye yerleştir. elinin ayarını s.çayım. yeter insanları psikolojik şiddete maruz bıraktınız, yeter.

    çağdaş eğitimi silmek istediğiniz o proje okullarına da tabelayı medrese(!) diye çakın. karma eğitimin hangi ülkelerde olmadığını, kaldırınca neye dönüşeceğiniz, nasıl fantazilerinizin olduğunu ele veriyor. siz ensar vakfını naptınız? ödenekler, bağışçılar bu yıl sağlam mı?
  • (bkz: o'k then)
hesabın var mı? giriş yap