oi va voi
-
18 temmuz pazar günü ikinci caz pazarında * bir konser verecek olan grup! çok hoş sentez parçaları vardır, eğlenceli ve içten bir müzik.
-
refugee adli parcayi dinlerken kullanilan kaval/duduk yuzunden zulfu livaneli - dogduklari yerde olenleri dinliyormusum gibi hissetmeme sebeb olan muthis grup.
-
refugee adlı şarkıları ve aynı güzellikte nicesi laughter through tears albümünde yer almaktadır. kelebek inceliğinde şahane bir albümdür. almıyan dövülür.(bkz: nik ammar)
-
müziklerini ilk olarak bugün caz pazarında canlı dinlediğim ve sahne performanslarını çok sevdiğim ada grubu.. içten ve eğlenceli bir tad yakalamışlar. dinlenilesi sesleri var..
-
her bir üyesinin en az 2 enstrüman çalabildiği üstüne harika vokallerini eklediklerinde doyumsuzlaşan, londralı, jazz festivalinin türk dinleyicisine kazandırdığı, eğlenceli, deli grup
-
uzun zamandir bu kadar yeni ve iyi muzik dinlememistim... trompetteki lemez snatchden cikmis gibi adeta. doublemoondan cikiyomus albumleri, turkiye'ye gelecegini soylediler, hayirlisi...
-
kadin vokalinin gripin vokali birol namoglu' yla duet yapmasini arzuladigim grup.. basscinin da kaybolmus ikizi* eksisozluk semalarinda dolaniyor, kardesini ona getirirsem o da bana bass calmayi ogretir mi? klarinet calani da eve istiyorum..
-
yesterday s mistakes isimli nefis bi şarkıları bulunan iyi ki türkiyeye gelmiş grup..
lemez lovaz - trumpet / vocals
steve levi - clarinet / vocals
sophie solomon - violin / accordion
nik ammar - guitar
leo bryant - bass
josh breslaw - drums -
özellikle 7 brothers isimli şarkılarıyla nacizane takdirimizi kazanmis ve bizi mutlu etmis bir gruptur.
-
caz pazarının bize kattığı güzelliklerden... bir grup bu kadar mı şeker olur? olur! hem sahnede hem hayatta ayrı güzellerdi... umarım tekrar gelirler... şarkılarına zaten takılmış durumdayım...
meraklısına dipnot; solist kızımız hep pj harvey dinlermiş, yani en azından en bir çok onu beğenirmiş...