• marui marui diye okunan daha cok genclere yonelik urunler satan capon department store
  • bebeklere yönelik ürünler üreten bir türk markası. kendilerinin porsiyon isimli vakumlu mama tabağı ve mama önlüğü ürünlerini kullandık. mama tabağının vakumu kullandığımız ürünler arasında en kötüsü. 9 aylık bebeğin masadan ayırması 9 saniye sürmüyor. yıkanma kolaylığı sebebiyle denediğimiz mama önlüğünün hazne tasarımı ise bir facia. yiyecekler hazne dışında her yere dökülüyor.

    toplamda 100 liramız çalınmış gibi hissediyorum. yerli veya yabancı bugüne kadar kullandığımız tüm bebek ürünlerinin belirli bir ciddiyetle üretildiğini hissettim. bu alandaki ürünler genellikle fiyatlarına paralel olarak vaatlerini yerine getiriyorlar diyebilirim. ancak oioi, düpedüz ayıplı mal üreten, ürünlerinin toplatılması gereken bir marka.
  • ilginçtir ki bahsi geçen tabakla ilgili benim çok olumlu bir deneyime sahip olduğum markadır kendisi.
    sahiden garipsiyorum aynı ürünlerle ilgili bu kadar farklı yorumlar olmasını. almadan önce buraya bakmış olsaydım muhtemelen almazdım çünkü. bahsedilenin benim kullandığım en keyifli bebek ürünlerinden biri olduğunu söylemem lazım. yapıştı mı masaya, mama sandalyesine ohh . dökülme saçılma yok. fırına falan giriyor bir de.
    internetin hayatımızda ne kadar büyük bir etkisi olduğunu küçümsüyor muyuz ne? kafamda deli sorular. neyse. kısfmet.
  • bebek için silikon mama tabağını alınca tanıştığım marka. bir türk markasıymış, onu buradan öğrendim. fiyat olarak ortalama üzerinde hatta bazen pahalı. ürünleri görsel olarak tatmin edici. ben bu markanın sadece mama tabağını kullanmış biri olarak çok atıp tutamayacağım ancak mama tabağının vakumu hakkaten kötü.
  • bebekler için silikon kap kacak üreten firma. vakumlu tabak, kaşık, önlük ve şu delikli emziğinden aldık. muadillerine göre çok pahalı kalıyor. bulaşık makinesine girmiyor ama vakumu gayet sağlam
  • hem yerli hem de çok pahalı sanki araba lastiği satıyor. tarafı silikon önlük lan 500 tl ne demek..
hesabın var mı? giriş yap