• daha geçen ay architectural digest'de hakkında 4 sayfa yazı birde röpörtajı bulunan ve minimalizm, linework ve dotwork gibi tarzlarda dünyadaki öncü dövme sanatçısı ve iç mimar.

    bildiğim kadarıyla türkiye'de en çok ödüle sahip ve yurt dışına en çok davet alan sanatçılarından da birtanesi. tasarımlarının tamamını kişiye özel olarak hazırlıyor ve tasarımları minimalizm yanı sıra kavramsal sanat ve metinlerle de güçlendiriyor hatta tasarımlarını hazırlarken nelerden etkilendiğini ve nasıl bir yol izledigini anlattığı
    birde blog'u mevcut.
    http://www.okanuckun.com/#!blog/c21u2

    aslında söylenmesi gereken çok fazla laf yok acıkcası. her işini gördükçe kan şekerim düşüyor ve eğer türkiye hatta bu dünyada birisine ihtiyacınız varsa bulabileceğiniz en iyi birkaç isimden birtanesi.

    instagram: instagram.com/okanuckun
    web: www.okanuckun.com
  • eşimle geçtiğimiz hafta ön görüşmemizi yapıp randevumuzu aldığımız dövme sanatçısı. kendisine hayran kaldık. bir kere çok ama çok alçak gönüllü, yaptığı işleri ve hikayelerini anlatınca adeta ufkumuz açıldı.

    bence iki çeşit dövme sanatçısı vardır. birinde yerini ve yaptıracağın işi verirsin yapar. diğeri sanat kelimesinin hakkını verir. sen kafandakini anlatırsın o çizer..

    okan uçkun ikinci kategoriye giriyor benim gözümde. daha randevumuza bir ay var ama muhteşem bir iş çıkaracağından o kadar eminim ki.. ben hikayemi anlatacağım o çizecek ve en uygun gördüğü yere yapacak. olay budur.
  • kişiye özgü minimal tasarımlarıyla kendisine hayran kaldığım yetenekli ve yaratıcı dövme sanatçısı.
    aslında sadece dövme sanatçısı demek az olur; aynı zamanda mimar, fotoğrafçı ve tasarımcı.

    edit: merak edenler için; http://www.okanuckun.com/
  • kaç paraya görüştüğü ve kaç paraya dövdüğü merak konusu olan dövmeci.

    edit: ekiziltas'ın 1 şubat 2017 tarihli mesajına göre yakın zamanda iki arkadaş yaptırmışlar. birinden 600 birinden 800 almış. kapora olarak da 100 lira amıştı. dövme büyüklükleri arka kolu uzunlamasına kaplayacak çizgisel dövmelermiş. bilginize.
  • okan uçkun dövme fiyatları ve randevu detayları ile ilgili bilgisi olan varsa yeşillendirebilir mi beni?
  • malesef abd'ye yerleşme kararı almış dövme sanatçısı.
  • ilk dövmemi yapan, başarılı bulduğum dövme sanatçısı. fikrinizle gidersiniz, okan da tasarımını yapar. yani dövme size özel olur.
  • bu topraklardan amerika'ya göçmüş, dünyanın en ünlü stüdyosu olan bangbang'de çalışmaya gitmiş iç mimar.

    tarz olarak benzeri işler çıkaran başka bir başarılı arkadaş için https://www.instagram.com/minimal.pire/
  • 3 gün önce bir çekiliş başlatmış new york'ta bang bang tattoo da çalışan türk dövme sanatçısı. cetvelle çizer gibi çiziyor insafsız. katıldım. bakalım neler olacak. izleyip göreceğiz.
hesabın var mı? giriş yap