• senelerdir mizahla uğraşan bir insan kendisi. 4 yıl boyunca uykusuz'da bir şeyler duydum köşesine espri bulmuş. cansın çağlar'a espri bulmuş. 100 bölüm civarı heberler dizisinde senaristlik yapmış. askerden dönüşte de stand up'a başlamış. bir yandan kamera arkası işlerine de el atmış durumda. çok yönlü bir mizahçı kendisi.

    kendisine sordum sonra nasıl başladın ne alaka diye, izmir'de 200 kişinin katıldığı bir stand up yarışmasına katılmış. orada birinci olmuş. sonra sevmiş bu işi galiba. hayırlısı olsun, yolu açık olsun.

    ben ilk defa bkm mutfak sahne'de izledim. oradaki açık mikrofon'da sahneye çıktı. baya anıra anıra gülmüştüm onu hatırlıyorum.
  • kalt'taki her hafta yeni bir fıkra serisiyle tanıştığım ve sevdiğim adam. komik değil diyenlere aldanmasın bence gayet orjinal ve komiktir. aynen devam.
  • kalt'ta kendisi ve ayrıca açık büfe youtube kanalında tuna kalınsaz ile beraber yardırmaktadır, yarmaktadır. bizi güldürdükleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum zira bu aralar çok fazla ihtiyaç duyuyoruz. *
  • izlediğim videolardan yola çıkarak başarılı ve yaratıcı bulduğum bir komedyen.yolu her daim açık ve aydınlık olsun.bu arada amansız övücüler'in neşat ertaş'ın köyüne gittiği bölümü tavsiye ederim.
  • değişik bir tarzı var. yani ne biliyim, stand up yaparken çok fazla vücut dilini kullanmıyor. mesela benim izlediğim videosunda (güldür güldür) yerinden hiç kalkmadan anlattı. ses tonu ve tarzı daha çok radyo programcısı gibi. ama güzel.

    aldatmakla ilgili hiç komik olmayan bişeyler geveledi. o kısım haricinde başarılı buldum. yolu açık olsun.
  • tuna kalınsaz ve özellikle doğu demirkol aldı yürürken kendisi neler yapıyor merak ettirmiş komedyen.
  • "her evlenen güzel insan uzaklaşmak zorunda mı :/ "
    veryansınını şahsıma yaptıran güzel insan, özletti. youtube'da bekliyoruz
  • amansız övücüler ile tanımış olduğum ve o seriyi çok beğenmemden mütevellit epey sevdiğim yarı ünlü. ancak yeni video serisi* olmamış. yanındakiler yüzünden dayanamayıp kapatmak zorunda kaldım.
  • mizah gibi ziyadesiyle ciddi bir işi ciddiye almasıyla övgüyü hak eden, amansız övücüler ve şu sıra volkşov türevlerinde yanlarına taktıklarından ve elbet ekmek parası olsa da koca bir çukur olan bkm mutfaktan kurtulduğunda çok daha iyi olabilecek, mao bıyığı bırakayım derken iyi parti bıyığı bırakan komedyen.
  • bahtsızlık konusunda marka. amansız övücülerle tam patlama yapacaklarken sonlandı. ardından tekrar bkm ile youtube'da bir kitle yakalamışlarken, volkşov gibi amansız övücüleri aratmayacak kalitede bir programları varken, pınar fidan mevzusundan tekrar cortladı. kuran mı yırttın, ayna mı kırdın sarı bıyık kardeş?
hesabın var mı? giriş yap