• konya akademik bilişim toplantısında, internette çocuk pornografisi ve satanist sitelere servis sağlayanların teşhir edileceğini söyleyen bakan. ‘‘internet servis sağlayıcı şirketlerin ve sitelerin yöneticileriyle önlemleri ele alacağız. zararlı sitelere ulaşmayı güçleştirmek için filtre uygulayacağız.” diyen "internet sevici" kisi.
  • türkiye büyük millet meclisi 21. dönem milletvekili
    oktay vural, izmir
    diyarbakir-1956, hasan, harbiye-istanbul ü. hukuk fakültesi, ege ü.
    iktisat fakültesi maliye bl.yüksek lisans, dokuz eylül ü. sosyal bilimler
    enst. iktisat doktora-ingilizce-botaş boru hatları ile petrol taşıma
    a.ş.yön.kur.bşk. ve gn.md., c.bşk.lığı devlet den. kur. üyesi, türkiye
    gübre sanayi a.ş. yön.kur.bşk. ve gn.md., demokraside birlik vakfı
    üyesi-nato parlamenter asamblesi üyesi, tbmm sanayi, ticaret, enerji, tabii
    kaynaklar, bilgi ve teknoloji kom.eski bşk.-ulaştırma bakanı-evli, 2 çocuk.
  • kuzey ırak operasyonunda şehit olan kara pilot üsteğmen gürcan ulucan'ın cenaze töreninde, şehidin babası emekli astsubay özcan ulucan tarafından "türbanı ülke gündemine getirmekle hiç iyi yapmıyorsunuz, sizden hiçbir şey istemiyorum, kendinize gelin" şeklinde uyarılan mhp genel başkan yardımcısı.

    http://www.ntvmsnbc.com/news/437177.asp

    not: haberin linkinde şehit babasının türbanla ilgili sözleri bulunmuyor. diğer gazetelerde de rastlayamadım. ancak dün akşam izlediğim haber bültenlerinde konu bu şekilde işlendi.
  • bildigim kadariyla yilmaz vural ile bir akrabaligi olmadigi halde inanilmaz derecede yilmaz vural'i hatirlatan insan.

    http://www.haberkenti.com/…ages/mhp_oktay_vural.jpg
    http://resimler.haberler.com/…l-manisaspor-da_o.jpg

    ilginc.
  • başbakanın, mhp için yavru muhalefet yakıştırmasına son derece sert açıklamalarla cevap vermiş mhp grup başkanvekili.

    mhp grup başkanvekili oktay vural meclis’te düzenlediği basın toplantısında mhp’ye “yavru muhalefet” nitelendirmesinde bulunan başbakan erdoğan’a yüklendi. başbakan erdoğan’ın sözlerinin “kasnağından kopmuş, densiz ve üslubuna uygun” olarak nitelendiren vural, erdoğan’ın önce mhp’yi muhatap almadığını sonra da genel başkanı devlet bahçeli’nin sözlerini takdir ettiğini söylediğini kaydetti. vural, “başbakan’ın nereden nereye geldiğini biliyoruz. başbakan ‘üslubu beyan ayni ile insan tabirini’ kanıtladı. şehitlere 'kelle', öcalan'a 'sayın', çiftçiye 'ananı da al git' diyen bir başbakan'ın bu üslup bozukluğu aslında yadırganmamalıdır. biz sadece türkiye cumhuriyeti başbakanının bu üslupsuzluğundan ve derinsizliğinden şikayetçiyiz. üslubu ve ağzı bozuk bu tavrın siyasete zarar verdiğini düşünüyoruz, başbakan’a ifadesini aynen iade ediyoruz" diye konuştu.

    başbakan erdoğan’ın, israil saldırılarından önce israil başbakanı olmert’le yaptığı görüşmeyi hatırlatan vural, şunları söyledi:

    “olmert karşısında kuzu gibi duran, abd'nin irak'ı işgalinde 1 milyon insanın ölümüne sessiz kalan, ab'den siyasi merhamet dilenciliği yapan ve abd'nin ‘sifonu çekmeyin kullanın’ dediği birisine acaba milletimiz ne ad takar. bu konuda bir anket düzenlemekte fayda var. bunları yapan başbakan ve akp'ye ne tür sıfat takarsınız diye... sayın başbakan, bütün bunları yaparken sen kime hizmet ediyorsun, kimin memurusun, damat tayyip misin, yabancı beslemesi misin? yabancılar karşısında teslimiyetçi bir iktidar olacağımıza, milletin sinesinde, milletin iradesini temsil eden bir siyasi parti olarak türk milletine hizmet etmekten şeref duyarız. başbakan’a daha önce de söyledik, mhp hakkında kullandığı her sıfat misli ile aynen iade edilecektir. başbakan üslubuna dikkat etsin, haddini bilsin. türk siyasetinde 40 yılını dolduran mhp hakkında söylediği sözlere dikkat etsin... bizim için yabancı beslemesi olmak yerine milletin sinesinde yer almak daha şereflidir."

    başbakan erdoğan’ın defalarca “bop’un eşbaşkanı” olduğunu söylediğini hatırlatan vural, bop’un abd’nin projesi olduğunu, 22 devletin sınırlarının yeniden çizilmesini öngördüğünü hatırlattı. başbakan erdoğan’ın neyin eşbaşkanı olduğunu bilmediğini savunan vural şöyle konuştu:

    “sen hangi projenin takipçisi olduğunu bilmiyorsun. başkalarının memurusun. başbakan, 'burada bir görev verildi biz bu görevi üstlendik' dedi. sayın başbakan sen türk milletini temsil ediyorsun. türk milletinden ve parlamentodan başka hiç kimse sana görev veremez. sana bu görevi abd başkanı bush verdiyse neden bu görevi iade etmedin.

    sen başkalarının memuru musun?'. bop türkiye’nin güneydoğu’sunu koparma projesidir. bop’un kanlı yüzü ortaya çıktıkça sayın başbakan paniğe kapılmaktadır. üzülüyorum, utanıyorum. başbakan bop için doğmadan öldü diyor. madem doğmadan öldü, doğmayan çocuğa neden baba oluyorsun?”

    vural, başbakan erdoğan’ın israil konusunda türkiye cumhuriyeti devletinin gücünü göstermek yerine kontrol ettiğini belirtirken meclis’te geçen hafta yapılan görüşmede karar tasarısı hazırladıklarını ancak akp’nin israil’in kınanmasını engellediğini söyledi. erdoğan’ı israil konusunda sadece laf üretmekle ve hamasi nutuklar atmakla eleştiren vural “srail'e nota mı verdiniz? israil'den büyükelçiyi mi çağırdınız? ikili anlaşmalar konusunda rezerv koyarız mı de dediniz, ne yaptınız? lafla peynir gemisi yürümüyor. başbakan türkiye'yi yönetmeyi ağlama yerine dönüştürmeyi düşünüyorsa, kendisine tavsiyemiz israil'e ağlama duvarına gitmesi ve orada ağlamasıdır. ağlayacaksa orada ağlasın" diye konuştu. mhp genel başkanı devlet bahçeli’nin başbakan erdoğan’a “israil’e borcun ne” diye sorduğunu hatırlatan vural, “borcun ne... bop eş başkanısın diye mi susuyorsun? cesaret madalyası aldın diye mi susuyorsun? yedi katlı şamdanla poz verdin diye mi susuyorsun? sen kimsin, bunu açıkla diyoruz.” şeklinde konuştu.

    http://www.gercekgundem.com/?p=170708
  • melih gökçek'i belgelerle köşeye sıkıştırmıştır. çayyolu'nda bir kooperatif evi ve pursaklar'da 500 metrekarelik arsadan başka gayrimenkulu olmadığını açıklayan gariban (!) melih gökçek'in üzerine kayıtlı iki evi daha olduğunu, hem de herkesin önünde tapusunu göstererek iddia etmiştir (biz yine iddia etti diyelim, ispatladı/belgeledi demek mahkemelerin işi).

    ayrıntılı bilgi için:

    http://www.milliyet.com.tr/…lgeleri acikladi&ver=19
  • şu sıralar arena'da melih gökçek'le ilgili belgeli açıklamalar yapan siyasetçi. bahsettiği 895 milyarlık evin hala satılmadığını hatta vergi borcunun dahi ödenmediğini iddia ediyor. ayrıca bu evin de imar planlarıyla ilgili dalavereler varmış. şaşırmıyoruz gerçi, olmasa şaşardık.
  • acilen olmayana ergi metodunun ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor.
  • karbon kağıdına kemal kılıçdaroğlu yazınca alttan bu isim çıkıyor. deniz baykal'ın devlet bahçeli'ye denk düştüğü bir siyasette olur böyle benzerlikler. şe'yapmamak gerek.
  • "türk milleti mozaik değil mermerdir" demecinin sahibi ünlü türk düşünürü.

    (bkz: nato kafa nato mermer)
hesabın var mı? giriş yap