• wolverine 66. sayıda başlayıp 12 sayı sürecek olan,alternatif bir gelecekte geçecek wolverine öyküsü.mark miller yazıp,steve mcniven çiziyor.gelecekte son büyük savaşta tüm kahramanlar kaybetmiş ve kötüler amerikayı kendilerine pay etmişlerdir.bu gelecekte logan kendine bir yuva kurmuş karısı ve 2 çocuğu ile geçim derdindedir.wolverine adı ise unutulmuştur.işte tam bu anda artık kör olmuş olan hawkeye logan'a bir teklifle gelir.bir teslimat için tüm amerikayı dolaşmaları gerekmektedir.işler bunla kalmaz ve olaylar gelişir tabii.
  • 70. bölümü 2 ocak'ta çıkacağı için yeni yılı iple çekmemin müsebbibidir. hikaye bütün süper kahramanların öldüğü ve amerika'nın kötüler tarafından paylaşıldığı bir gelecek versiyonunda geçiyor. geriye kahraman namına bir tek wolverine kalmış, o da çoook değişmiştir. widescreen versiyonu ayrı bir hayran olma sebebi. "they broke me, bub"
  • unforgiven havasında, bu ciltte vaktiyle greg rucka'nın daha da öncekilerde claremont'ın yazdığı öyküler ve logan'ın tüm marvel dergilerinde cirit attığı düşünülünce, gereksiz hikaye. zaten wanted'ı ve superman red son' ı yazan, the authority'yi el attığı anda kurutan adamdan başka bir şey beklememek lazım orası ayrı.
  • --- spoiler ---
    süper kötülerin toplanip tüm süper kahramanlari bir defada öldürmesi gibi abuk ve marvel evreni icerisinde asla olasi olmayan bir olayi konu alan hikayemizde x-men'in yok edilisi wolverine tarafindan gerceklestirilmistir, peki bu nasil olmustur? her ortaya cikisinda spiderman tarafindan maymun edilen mysterio x-men wolverine e x-men'i kötü adamlar olarak göstermis, wolverine de dogramistir hepsini.bu duruma yapilabilecek tek yorum yuh artiktir sevgili yazarlar, ulan atiyorsunuz bari destekli atsaydiniz? mysterio kim ulan? koca takimdan kimse mi olaya ayip duzeltemedi, yada wolverine defalarca paketlemislerken daha önce nasil dograttilar kendilerini? e yuh ama hakkaten. ben de bekliyorum saglam bi aciklama cikacak altindan wolverine in tek hayatta kalan olmasi, artik kimseyle dövüsmemesiyle ilgili diye, adama gidip takimini kestirttiler sikko bir sekilde. ne gereksiz, ne yalan bir hikaye olmus.
    --- spoiler ---
  • acayip damar bir seridir...cuneyt arkin'in bana yeminimi bozdurmayin replikleri heyecanli kisa sayilar arasinda duyulabilir... yasi belli bir seviyeyi gecmis okuyucu kitlesinde farkli cagrisimlar yapacagina emin oldugum bir konusu vardir.. (ben bu islerden elimi ayagimi cektim, bozmayin kafami, bir zamanlar sahane duzenimiz vardi ama simdi gururumuz bile yok havasi).73. sayida kan nefret intikam vs beklemekteyim, rivayet odur ki giant size special olacakmis..
  • kesinlikle çok başarılı bir hikaye, bazı sahnelerde insanın tüyleri diken diken oluyor. marvel what if serisine benzese de daha güzel. spoiler vermek istemiyorum, en güzeli herkes kendisi okusun...
  • güzel konsept, boktan hikaye. çıkış noktası ve ortam muazzam, ancak bir dark knight returns potansiyeli barındıran bu şahane konu o kadar boktan bir şekilde hikayelendirilmiş ki mesela bir wanted* bile edemiyor (onu da mark millar yazmış bak). bu çizgi romanın tek olayı wolverine'in pençelerinin hakkını verip herkesi gayet kanlı olarak biçmesi. onun dışında sağdan soldan fırlayan tanıdık karakterler belki. halbuki vereceksin adam gibi bir yazara şu konuyu, yapacaksın bir graphic novel alem coşacak. direkt benzer olmasa da, "post süper kahramanlar" dünyasına yakınlık açısından planetary geliyor benim aklıma ilk şahane bir örnek olarak.
  • full çevrilmiş hali burada bulunabilir.http://turkcecizgiroman.blogspot.com/…bel/wolverinehikaye sonlara doğru zayıflasada çok sağlam bir çizgiromandır bütünü ele alırsak.
  • mark millar bu hikayedeki logan'ı yaratırken, william munny'den esinlenmiş gibi sanki.
  • villian'a doydugum hikaye oldu. yalniz sanki logan'in sakallarda bi' problem vardi, bir kisa bir uzun. cizgi roman takibinde acayip zorlanirim genelde, hatta okumam yani beceremedigim icin takibini, bunu cok rahat yaptim ama.

    tek anlamadigim sey banner'in ne ara villian olduguydu. reed richards bunu bi' ara 'yeter lan' diyip uzaya yollamis sanirim falan ama? geri gelip 'simdi anani laciverde boyadim it oglu it' mi demis ne yapmis anlayamadim.
hesabın var mı? giriş yap