• kesinlikle akla eski türk filmlerinde ayçiçekleri içinde koşuşan o şeker sevgilileri getiren serpil barlas şarkısı.
  • sözleri nedense pas geçilmiş şarkıdır. ahanda sözleri;

    hani hep dosttuk, aşkta biz yoktuk
    nasıl sevdin beni böyle birden
    şaştım ilk önce, kapıldım sonra
    yalvardım sevmek suç mu diye?

    oldu olanlar, duydu duyanlar
    ne hale geldim senin yüzünden
    dilim varmadı, yüzüm tutmadı
    yalan, yalandı demek hepsi
    bugünü unutsak geçmişe uzansak
    yeniden başlasak herşeye birlikte senle yine

    dibi dibi dibi da daba daba daba di
    dabada dibada dibada da

    hani hep dosttuk, aşkta biz yoktuk
    nasıl sevdin beni böyle birden
    şaştım ilk önce, kapıldım sonra

    hicbir mahçubiyet duymadan ahanda şarkıdır budur diyorum;

    http://www.youtube.com/watch?v=z6uj8lk_xso
  • (bkz: dj tarkan) ve (bkz: sagopa kajmer) ortaklığında çıkmış ikinci şarkıdır. mükemmel bulmamakla beraber pek de fena gelmedi, birkaç dinlemeden sonra sevilebilir gibi duruyor.

    fakat tuhaf gelen kısım şarkının müziğinin sago’nun söylediği kısımlara kıyasla kulağa daha güzel gelmesi. müziğin güzelliğine ek olarak klibin de çok başarılı olduğunu eklemek gerek. (bkz: düşersem yanarım) klibini hatırladım istemsizce beyaz maskeleri görünce. ama bu sefer daha bir sembolik, daha bir anlamlı gibi sanki. yorumlarız ileride beraber

    geç gelen edit: dostlar, oldu olanlar. yine klasik sago şarkısı sindirme sürecimi geçirdim. ilk dinlemede eh işte, nedenini bilmeden birkaç defa daha dinleme isteği, nakaratın ağıza dolanmaya başlaması ve sonunda ‘sago yine yapmış’ düşüncesi. bu adam ne yaparsa yapsın sevmekten vazgeçmem mümkün değil sanırım.
  • dj tarkan ve sagopa kajmeri yeniden buluşturmuş şarkı. fena değil. dinledikçe açılır gibime geliyor. sözleri için click click
  • bugün itibariyle yayımlanan sagopa kajmer şarkısı. "tecrübe"den sonra sagopa kajmer ve dj tarkan ikinci kez bir araya geldi bu şarkıyla. klip yönetmenliğini ise daha önce sagopa kajmer ve kolera'nın graffiti çalışmasını yapmalarıyla tanıdığımız weak ve eşi servera yapmış. klipte sagopa kajmer'i görmeyi umuyordum ama kendisi oynamamış nedense. yine de güzel ve soyut bir klip olmuş.
  • sagopa'nın eski eşi kolera'ya beni aldattı dediği malum. kliple de bunu görselleştirmişler. klipteki kadın figürü saçları, maske bile bire bir kolera'ya benziyor. soru işaretli olan sagopa. burada bugüne kadar ortaya çıkmamış bir gerçeği öğreniyoruz ki kolera sagoyu hz. isa ile aldatmış. belki hasan ali kaldırım da olabilir çok emin olamıyoruz klip siyah beyaz olduğu için lakin klipteki 2. erkek kesinlikle bu iki isimden biri.

    müziği, ritmi güzel, sagonun sesi hafiften tırmalayıcı. her sagopa şarkısı her tarkan şarkısı gibidir çok dinlerseniz seversiniz.
  • çok iyi şarkı.

    zaten dj tarkan ve sagopa'nın bundan önceki şarkısı da çok iyiydi. genelde rap şarkıların sözleri güzel olur müzikler vasat olur, dj'lerin de müzikleri güzel sözler vasattır. iki tarafta da işinin ehli olunca ortaya güzel bir şarkı çıkmış haliyle.
  • artık genel adı ''rap'' olmayan bu piyasada yine kalitesini ortaya koymuş sagopa kajmer.
    dj tarkan seviyesiyle ve yaptığı işlerle kalitesine kalite katmış. bence budur.
    dinlemesi ve eşlik etmesi harika bir parça olmuş. sago da güzel söylemiş.
    klip de iyi. daha ne olsun.

    sago her zaman çok başka.
  • bir önceki düetlerinde* fena çuvallayan dj tarkan & sago k. ikilisinden bu sefer muazzam bir parça. beat, sözleri çok ayrı hisler katmış. video klip ise kötü insanları tanıma senesi'nden fırlarcasına. şuradan dinleyiniz;

    https://www.youtube.com/watch?v=dcebtq4ezxk
hesabın var mı? giriş yap