• bir ekşi sözlük yazarı. hoşgelmiş. * *
  • öncelikle açtığı provokasyona çok açık başlığı silmesinden sonra üzerine bir de dm ile taciz etmiş kötü niyetli olduğunu düşündüğüm yazar. terörden korkmak suç değil, suç olan terörün yaratılmasıdır sayın çok bilmiş oles.

    dm
  • prepare your anus demek istediğim yazarımsı. şimdiden geçmiş olsun.
  • pipisi yeni kalkmaya başlamış kurtlar vadisi'nin eski bölümlerini izleyen doğan görünümlü şahin'in sağ koltuğunun müdavimi, arabesk rap dinleyen, kenar mahalle delikanlısı insanlığa hiç bir faydası olmadığı gibi boşuna nefes tüketerek zarar veren troll bir yazar. engelle geç.
  • etikten yoksun bir yazarın yaptığı dezenformasyon yüzünden sürü psikolojisiyle hareket eden birtakım yazarlar tarafından haksız tepki ve hakaretlere maruz kalan yazar.
    kendisine ağır hakaret ve küfür edildiğinden şikayetçi olan ve ekran görüntülerini paylaşan gehen gehen adlı yazar kendi ettiği küfürlerden nedense hiç bahsetmiyor. öyleyse ben paylaşayım ki yazarlar olaya daha objektif yaklaşabilsinler. link
  • yazdığım mesajdan dolayı direk özelden tanımadığı birine hakaret edecek kadar karaktersiz bir yazar. kardeş yanlış o öyle değildir böyledir dersin ama nerde. hoş kızmıyorum çünkü bu yaşa kadar anası babası terbiye öğretememiş bu insana.

    kadir gecesiydi bari o gece biraz huşu içinde ol saygılı ol. ne yapsaydık biz de mi kendimizi bozsaydık? o gece kandil mesajları atan yazarlar bile vardı. bir de bunun gibi kendi deyimiyle "mal mal" yazanlar. o da sadece tek kişiydi malûm. insanlar her şeyi bilmek zorunda mı? bilmediği için doğrudan insana mal, cahil deme hakkını kendisinde hak gören bozuk kişilikli, seviyesiz ve karakter yoksunu bir yazardır.

    (bkz: okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır)
  • (bkz: berkecan)

    (bkz: entry ve nick uyumu)

    burada hakkımda yazılan bu entrylerin sebebi sözlükte ki pembe narin götlü tayfa ile aynı düşünceleri benimsememiş olmam. lafa gelince düşünce özgürlüğü diyerekten götlerini yırtan bu tayfa hoşuna gitmeyen durum olduğunda özelden küfür eder cevap verdiğinde daha soluğu almadan buraya gelip başlık açar nick başlığı altına sıçar. bu kadarda eziktirler.

    bu tip insanları nasıl yazar yapıyorlar daha anlamış değilim. adam yazar olmuş burada yazıyor ama bi .ikimden çaktığı yok. cahillik demiş de bunun cahillikle alaksı yok bu bildiğin kazmalık afedersin.

    daha ' yasama, yürütme, yargı' unsurlarını bilmeden bi haber yaşa, suç işleyen kişiyi salanın savcı değil polis olduğunu san ve polise söv sonra gerizekalı dedikten sonra gel burada ağla.
  • (bkz: engelle)
  • kanzuk sağolsun doldurdu bunun gibileri sözlüğe. tanımadığı insanlara gelip hoşuna gitmediği şeyler yazdığı için küfür eden bir yığın tip var.

    lan hayır gidip mahkemeye versem anası babası gelip yalvar yakar özür dileyecek, eminim.

    büyüyememiş ergen sürüsünden biri. tavsiyem,

    (bkz: engelle)

    (bkz: başlıklarını engelle)
  • sözlük yönetiminin kanatları altına yuvalanmış ne idüğü belirsiz gereksizlerden sadece birisi.
hesabın var mı? giriş yap