• acayip bir şekilde aşerdiğim iphone aparatı!
  • tasarim olarak biraz sorunlu olsa da(ayfonun flashini kullanamiyosunuz) genis aci ve makro ozellikleri icin alinasi bir aparattir.
  • yurt dışında 70 dolar olup türkiye'de neredeyse iki katı fiyat biçilendir. bu arada i phone çizilmesin diye plastik zımbırtıyla kaplattıysanız, bu lensi takıp çıkarırken sorun oluyor. lens takılırken plastiği kaldırıyor, kabartı oluşturuyor. her şeyi çok hoyrat kullanan bir insan olarak buna bir çözüm bulamadım.
  • 3in1 modeli disinda simdi de telephoto dedikleri 2x optik zoom saglayan aparatini satisa sunmuslar iphone icin

    detaylar icin
  • iphonedo tarafından eğlenceli bir incelemesi yapılmış, hatta ve hatta şarkısı yapılmış faydalı iphone aksesuarı. 3in1 ve 4in1 şeklinde iki ayrı versiyonu mevcut.
  • bunun fiyatına nazaran aliexpress ten alınabilecek klipsli kamera lensi, bu ürünün %90 ına yakın verim vermektedir. denemek isteyen 2$ gibi bir fiyata aliexpress ten de alabilir benzeri ürünü. illa yüzlerce lira harcamaya gerek yok
  • 4in1 versiyonunu aldığım oldukça başarılı bir lens.
    almadan önce incelemele videolarına ve yazılarına bolca göz attım. kafamda hala bazı soru işaretleri vardı ama ürün elime geçince tamamı yok oldu.

    oldukça kolay şekilde iphone'a takabiliyorsunuz.
    çekim için tam oturması oldukça önemli.

    iphone'nun kamera uygulaması yerine olloclip'in kendi fotoğraf uygulamasını kullanmanızı öneririm. oldukça başarılı bir uygulama.

    renk, iso , netlik gibi ayarlamaları başarılı bir şekilde yapabiliyorsunuz. ekran ekran 2
    özellikle makro çekimlerde iphone uygulamasından daha başarılı sonuçlar veriyor. deneme

    fisheye ile çektiğiniz fotoğraflar uygulama içerisinde başarılı bir şekilde düzeltilebiliyor. mesela

    ürünü kullanırken telefon flashını kullanamıyorsunuz. o yüzden gün ışığı ya da yapay ışıklı bir ortamda çekim yapmanızı öneririm. zaten ideal fotoğrafı gün ışığında alabiliyorsunuz bu ürünle.

    özellikle küçük çaplı gezilerinizde dslr ile yorulmaktansa bu ürünü alıp kullanmak daha mantıklı bence. mutlaka profesyonel bir cihaz gibi değil, beklentilerinizi ona göre yaparsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ama bir telefon kamerasından da fazlasını veriyor.
  • artık herşeyin mobil olduğu ve küçüldüğü dünyada bana göre de telefonla fotoğrafın iyileşerek birleşmesi kaçınılmaz gibi geliyor. peki iyileşirsen ayrılacak mı? derseniz fotoğraf zaten daha çok mb olmanın ötesine geçemeyeceğinden ve teknoloji bunu mümkün kılarken kompakt hale gelebildiğinden elbette birleşecektir. kim hem çekip hem yayınlamak istemez ki?...
    ama sorun şu ağa devir o devir mi?
    umutla deneyimleri takip ediyorum ;)
  • geniş açılı videolar çekmek için gayet kullanışlı olan kamera lensi, onun dışında şahsen ben kendisini abartmak gibi bir ihtiyaç hissetmiyorum. markasını şimdilik bilmediğim ve 10-15 usd fiyatı olan arkadaşıma ait lens ile benimki arasında devasa bir fark göremediğimden beri böyleyim.
hesabın var mı? giriş yap