• gerçek yaşını bilmesem çocuk istismarı mağduru diyeceğim, boyband vokalli müzisyen ve aktör. 25 yaşındaki haliyle 15 göstermektedir. allah bağışlasın.
  • skins'in son sezonunda oynadığını öğrenince çok şaşırdığım ve anlık bir aydınlanma yaşadığım müzisyen. bu detayı öğrenir öğrenmez kim olduğunu çıkardım tabii. sadece müzikte değil diğer alanlarda da başarılı olduğunu öğrenmek güzel.

    ayrıca clean bandit'ten milan neil amin-smith ile birlikte olduğu yönünde dedikodular da dolaşmakta. olly alexander openly gay ve şu sıralar biriyle görüştüğünü söylemişti geçenlerde. ve aralarında en azından bir arkadaşlığın bulunduğu ve birlikte zaman geçirdikleri paylaştıkları fotoğraflarla da ortada.

    yaşadığı kötü deneyimlerden ve reddedilmelerden sonra böyle bir ilişki haberini görmek olly adına sevindirdi.
  • yaşımdan başımdan utanmasam wallpaper yapıcam fotograflarını, o derece sevimli bi sey. çok değişik bir suratı var, çok başarılı, maşallah. king şarkısını da pek bi şukela soylemiş tabi.
    ayrıca çok güzel "do what you want tonight..." demekte kendisi bakışlarıyla.
    https://youtu.be/z0atzqsue80?t=1m30s
  • inanılmaz derecede sevimli mimikleri olan şarkıcı, oyuncu. ilk 30sn. izlenmesi yeterli.
    https://www.youtube.com/watch?v=vh6fuzzmhwm
  • yaptığı müziği sevmesem de kendisine karşı çok farklı hisler beslediğim kişi. bir insan nasıl böyle güzel olabiliyor, insan gerçekten hayret ediyor. şu neil milan denen zımbırtıdan ayrılsa sonra türkiye'ye konsere filan gelse, kendimi aracının önüne atsam, havalimanlarında karşılasam, ne hayaller.
  • yeryüzündeki en sempatik ve en güzel yürekli insan olabilir. konserde enerjisi hiç bitmiyor, sürekli hoplayıp zıplıyor, izleyenlerle konuşmaya çalışıyor, bakıp gülüyor falan. bir konserlerinde bulundum, hatırladıkça hala o enerjiyi hissedebiliyorum. bir de o kadar ün'e -bence- bozulmamış. konserde bir fanını yanına almak istedi, sahneye. güvenlik görevlilerinden yardım istedi ve sonrasında elli kere onlara teşekkür etti hatta gülerek "benden nefret edecekler" falan dedi. bilemiyorum, bence çok sempatik bir davranıştı. sesi de güzel, şarkıları da güzel yazıyor. insan daha ne beklesin!
  • bbc'de su anda 'growing up gay' diye bir produksuyonu var bu insanin.

    onun disinda sky tv'de bu ay yayinlanmaya baslayacak it's a sin yapimi 80'lerde lgbt'yi anlatiyor.
    aids'in covid oldugu zamanlar.
    kimse hastaligi tam olarak anlayamiyor henuz. o surede homoseksuellikten sogutma politikalari icin bir komplo teorisi oldugunu saniyor gencler diye basliyor seri. haftalik dizi.
  • ingiltere'yi 2024 eurovision şarkı yarışmasında temsil edecektir.
  • 2024 eurovision şarkı yarışması için hazırladığı dizzy adlı şarkısını 1 mart tarihinde paylaşacağını duyuran şarkıcı
  • çook çok sevimli birisi. gay'liği temsilen dünyadaki tüm insanların arasından bir birey seçicez deseler bu adamı aday gösterirdim ayrıca o kadar gay yani hahah bir de (bkz: jax jones) ile birlikte yaptıkları play şarkısı mükemmel; aşırı underrated bir şarkı.
hesabın var mı? giriş yap