• götüne bol bol deniz ve güneş sokmak isteyen taksitli tatilcilerin uğrak mekanı olacaktır.
  • milli parkın plajında o kadar çok şezlong var ki şöyle havlumu kuma sereyim de şezlonga para vermeden güneşleneyim bile diyemiyorsunuz, havlu serecek boş bir yer yok. her yer şezlong. haberdeki fotoğraflarda görebilirsiniz zaten, kum renginden çok şezlongların yastığındaki yeşil göze batıyor. bakanlık denetime gelip şezlong sıklığının uygun olduğunu söylemiş. yesinler senin teftişini müfettiş, kim bilir ne kadar rüşvet bayıldılar sana. bunun üstüne bir de mum dikercesine loca koymuşlar denize sıfır. sonuçta zengin adam o fakirlerle birlikte iç ice şezlonglarda duramaz. denize ulaşmak için şezlong koridorları arasında zikzak çize çize yürümek zorunda kalamaz. zengin lan adam. bunları çekmemek için zengin olmuyor muyuz! yeterince zengin olsa otel diker direk oraya da, işte o kadar zengin olamamış daha biraz sabır.

    çözüm basit ama milli parka sadece yüzmek için girmek. oranın tek olayı havuz kıvamında dalgasız denizi (ölü denizi). yanınızda çocuk falan varsa yüzmeyi öğretmek için ideal bir mekan bir de. fakat güneşlencem ben bütün gün belki bi 10-15 dakika suya girerim gibi bir gayeniz varsa halk plajında kimseyle dipdibe olmadan şezlong kiralayıp ya da sahile havlu atıp dilediğiniz gibi güneşlenebilirsiniz.

    ben şimdiye kadar ölüdenize 7-8 kere gitmişimdir. milli park tarafına bir kere kendim görmek istediğim için bir kere de arkadaşlarım görmek istediği için girdim. daha da gideceğimi düşünmüyorum, denizi güzel müzel ama oradaki ortamı gördükçe insanın morali bozuluyor. bir de loca dikmiş rüşvetçiler. mümkün değil yanından geçmem.
hesabın var mı? giriş yap