• döviz kurlarını takip etmek suretiyle yapılan tahminler neticesinde para kazanmanızı vadeden sitedir.

    son zamanlarda bu tarz siteler sanal alemde oldukça fazla türedi. ne kadar doğrudur ve yahut ne kadar güvenilirdir tartışılır. ancak şahsım adına bu tarz sitelerin tamamen bir aldatmacadan ibaret olduğudur.

    şu sitede gerek bu işin nasıl yapıldığı gerekse sözde yapan biri tarafından nasıl kazandığı ve ayrıca yöntemleri ile başlangıç paketi anlatılıyor.

    neymiş efenim bunu yapan kişi acayip parasızmış sonra bu site ile karşılaşmış akabinde hayalini kurduğu bmw x6'yı sadece 4 ayda satın almış.

    ilgili sitede bir de bu hanımefendinin araba ile çekildiği fotoğrafı var ki hiç sormayın.

    yaptığım bir kaç araştırmada bu siteye para yatırıp daha sonra parasını alamayan insanlar mevcut. sanırım bir nevi 22 mart 2017 sahibinden.com'da dolandırılmak tarzı bir dolandırıcılık olayıdır.

    örnekteki başlıkta olduğu gibi parasını geri alamayan kişiler savcılığa başvurursa sanırım savcılık; "basit, kaba, kolay anlaşılır yalanlar aldatma sonucunu doğurmaya elverişli olmadığı için hile olarak kabul edilemez... kanunun suçun oluşumu için aradığı belli oranda ağır, yoğun ve ustaca, müşteki üzerinde bir etki yaratarak onun denetim olanağını ortadan kaldıracak nitelikte hileli bir davranışın bulunmadığı..." gibi bir karar verecektir.

    siz siz olun bu tarz sitelere itibar etmeyin...

    not: sistemin işleyişini daha iyi bilen bir yazar detaylandırabilirse daha iyi olacaktır.
  • 26 yaşında kız uydurmacasındaki fotoları internette arattığınızda yıllardır aynı palavranın döndüğünü gösteren broker sitesi. yetmezmiş gibi 18dk. önce, 25dk. önce atılan yorumlar filan da sallanmış. bildiğin düz metin kullanıp zaman sayacı varmış gibi görüntülemişler. masum bir blogspot'ta anasayfaya geçerken google dayı yönlendirdi beni de.
    işin garibi alexa ve alexa'dan aldığı verileri analiz eden worthofweb.com nazarında deli hit alan bir yer*. kullanıcıları başta rusya ve türkiye olmak üzere brezilya, tayland ve endonezya. yani tam broken insanların broker olmaya çalıştığı ironik bir yapı.
  • http://tivoha.com/…tion/tr/5.4.5.1/?uclick=fnus1nnt

    adresinde bu iş sayesinde yeni bmw alan arkadaşın soyisminin, olayla ilgili ufak bir ipucu içerdiğini düşündüğüm hede. (bkz: ibrahim yarak)

    edit: ayrıca sitenin ilk bakışta akşam gazetesinin internet sitesi gibi gözükmesi de cabası; adamlar inandırıcı olsun diye hiçbir masraftan kaçınmamış
  • şu hikayedeki adamın adıyla yaran dolandırıcılık sitesidir.

    http://tivoha.com/…p/option/tr/5.5/?uclick=8rntfne2
  • web sitelerinin alt kısmında aşağıdaki ibare bulunan sözüm ona yatırım sitesi.

    ''olymptrade.com alanında bulunan web sitesinin sahibi ve yöneticisi 103 sham peng tong plaza, victoria, mahe, seychelles adresinde 144540 numarasıyla kayıtlı smartex ınternational ltd. şirketidir.
    ödeme işlemleri kypranoros, 13, evi building, 2nd floor, office 201, 1061, nicosia, cyprus, adresinde he364695 numarasıyla kayıtlı wallfort limited şirketi tarafından yönetilmektedir.merkez ve yazışma adresi: 42e arch. makariou ııı avenue, matina building, 3rd floor, office 301 b, 1065 nicosia, cyprus''

    yani diyor ki paranı alamazsan seyşellere gel de bul beni.
  • 100 $ yatırarak başlangıç yaptım 2 haftada 1500 $ oldu sistemde.

    ikili opsiyon forexten daha az riskli ve daha bol kazançlı.

    1500$ kazandım. 500$ para çekme talebinde bulundum. bakalım para çekme konusunda problem yaşacak mıyım. para elime geçince editlerim.

    edit: olymp trade direkt para yatirdiginiz karta odeme yapmiyor. neteller vb. sanal cüzdanlara parayı yatırıyor. netellerden banka hesabıma para çekme talebi verdim. hesabım onaylı olduğu halde her defasında para çekme talebim reddedildi.

    neteller hesabınızda para varsa bitcoin aracılığı yapan siteler vasıtasıyla neteller cüzdanınızı kullanarak bitcoin alabiliyorsunuz. bende netellerdeki hesabimdan bitcpin alıp daha sonra bitcoini satarak yaklaşık 1 saat içinde paramı banka hesabıma çekebildim.

    neteller üzerinden bitcoin çok fahiş fiyata satılıyor. değerinin hayli üstünden satıyorlar. 450$ banka hesabıma 1200 tl olarak gelebildi.
  • olymp trade uluslararası finans komisyonu olan finacom’un lisansına sahip bir yatırım aracıdır.

    rakiplerine kıyasla, türkçe destek sunması ve özellikle sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanması, kullanıcıların tercih sebebidir.

    ikili opsiyon yatırımları konusunda bilgisi olmayan kişilere gerek webinarlar ile gerekse de youtube üzerinden (https://www.youtube.com/…ahxwldhkt-6tawcmm__tklb35c) eğitim videoları oluşturdukları kanal üzerinden kullanıcıları ne kadar önemsediğini gün yüzüne çıkarıyor. ayrıca oluşturdukları kanala düzenli olarak yeni eğitim videoları da yüklüyorlar.

    ödeme sisteminden bahsedecek olursak;

    sistemde bulunan paranızı hesabınıza çekmeniz mevduat durumunuza göre birkaç saat ile 7 gün arasında değişebiliyor. bu süreç içerisinde ödemesini alamayan kişilerin parası büyük ihtimalle banka güvenliğine takılabiliyor.

    ödemelerle ilgili destek için, support-tr@olymptrade.com mail adresini, site içerisinde bulunan online destek kısmını veya facebook sayfalarını (https://www.facebook.com/olymptradecom/) kullanabilirsiniz.

    olymp trade’in diğer bir özelliği ise; daha fazla kazanmak isteyenler için bonus sistemi mevcuttur. vip yatırımcı olursanız daha fazla kazanabiliyorsunuz.

    bazı kişiler sistemin işleyişine bakmadan ve ikili opsiyonlar hakkında bilgi sahibi olmadan olumsuz yorumlar yapabiliyorlar tabii ki de. bu kişiler genellikle sistem işleyişini öğrenmeden sisteme dahil oluyor ve para yönetimi konusunda da kendine mukayyet olamadığı için kaybediyorlar.

    bunun yerine ot’nin destek ekibiyle iletişime geçerek yardımcı olmalarını isteyebilirler.

    size önerim her zaman bir seçeneğiniz var, kimse sizi para kaybetmeye veya ticarete zorlayamaz. önce çalışıp-öğrenin sonra ticaret yapın. ilk olarak bir demo hesabı kullanın, diğer tüccarlar ve ot destek ekibiyle iletişime geçerek çalışma yapısını öğrenin, sonrasında ticaretinizi yapın.
    bir de belirtmek isterim, çeşitli sitelerde ikili opsiyonlar üzerine bazı masallar bulabilirsiniz. bu tür reklamların gerçekçi olmadığını ve ek kazanç ile ilgilenen ot affiliate üyeleri tarafından hazırlandığını unutmayın. olymptrade bu tür viral reklamlara karşıdır ve genellikle bu üyelerini yasaklar...
  • satılmış köpek
  • saçma bi reklamına denk geldiğim firma.

    kimsenin inanacağını sanmıyorum.

    ya da vazgeçtim lan. kesin vardır inanan.
hesabın var mı? giriş yap