• ibb belediyesi başkanı kadir topbaş'ın damadı olan ve hayli enteresan bir doktor raporuyla tahliye edilen feto davası sanığı ömer faruk kavurmacı'nın yatla yunanistan' a kaçtığı söylentisidir. olayda ciddiyet payı yüksek olmasa cnntürk haber yapmazdı diyor ve haberin linkini veriyorum..
    http://www.cnnturk.com/…r-faruk-kavurmaci-kacti-mi?
    utm_content=buffer7b5b8&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer&page=1
    zorunlu ekleme : haber siteden kaldırılmış.

    http://odatv.com/…avurmaci-kacti-mi-1905171200.html
  • adalet zengini fakirden korumak için vardır,korumak dediysem de yanlış anlamayın,zengin fakirin hakkını sömürürken karşı koymasın diye o da...
    allah her şeyi hakkıyla gören ve işitendir.canı yanan sabretsin,can yakan bu arkadaşlar da yanacakları günü beklesin...
  • binlerce kadın, çocuk, masum hapishanelerde, zavallı kandırılmış saf insanlar hapishanelerde, kafalar, zenginler dışarda. işin içinde başka bir şey mi var göreceğiz. nedir bu işin aslı? yazıktır maalesef.
  • arka planda neler dönüyor merak ettiren hadise. kim kiminle nasıl anlaşmalar yaptı acep?
  • kaçmasına ne gerek var ki zaten mahkeme bıraktı adamı
  • kafa karıştıran olay.

    ağır hastalar bile daha iddianamesi hazırlanmadan, neyle suçlandığını bilmeden aylardır hapisteyken, ilaçlarını bile alamadıkları söylenirken bir başkası çıkıp izini kaybettirebiliyor demek.
    hapishanelerde 500 civarında bebek (evet bebek, hani şu anne babaların ne demek olduğunu daha iyi bileceği melekler) varmış bu fetö soruşturmalarıyla ilgili. olaya bu açıdan bakıldığında yani tutuksuz da yargılanabilecek on binlerce insanın hapiste olduğu düşünüldüğünde daha da rahatsız eden söylenti. umulur ki bir açıklama yapılsın.
  • gülmen ve özakça'nın tutuklanması olayıyla daha iç acıtmış söylenti. darbeci terör örgütünün üst düzey yöneticilerine koruma ve zırhlı tahsis etmiş yeni osmanlıların adaletlerini tecrübe ediyoruz.
  • doğru olup olmadığını sanırım sadece fatih tezcan'dan öğrenebileceğimiz iddiadır.

    benim merak ettiğim başka şeyler de var. bu adam kadir topbaş'ın damadı ve fetöcü. fetö'nün çalışma prensiplerini az çok dünya biliyor artık; şantaj.. acaba diyorum kendi kendime bu fetöcü 'damat' kadir başkanı tehdit mi ediyor bişeylerle?..
hesabın var mı? giriş yap