• alakalı ama aynı şey değil.
    (bkz: ömür boyu sadece bir erkeğe ait olduğunu hissetmek)

    insanlar konusunda çok kafamı karıştıran kadın. kadın erkek çok fark etmez ama bir kadın nasıl olur da ömür boyu sadece bir erkekle yetinebilir. bir erkek düşünür. şahsen ben düşünürüm. birlikte olduğum kadın sadece benimle yetiniyorsa demek ki düşük beklentili bir insandır. ben bu kadar düşük beklentili bir insanla birlikte olabilir miyim? insan kendisinin ne olduğunu bilir. çoğumuz dangalağın tekiyiz. öyle değil miyiz? bulunmaz hint kumaşı değilsek bu kadın neden benimle yetiniyor sorusundan kaçmak kolay ama cevaplaması zor.

    cevabı duyar gibiyim. sevgi sevmekle söylediklerim çok farklı. bir taraftan severken bir taraftan yetinemeyebilirsiniz. bu nasıl bir sevgidir ki gün içinde adama dünyayı dar ederken, ufacık konuları büyütmeye engel değilken çevredeki diğer erkeklerle ilişkinizi kesiyor.

    hiç mi uyaran yok çevrenizde? hiç mi bazı erkekler çekici gelmiyor. biliyorum sevgiliniz varken de, evliyken de mastürbasyon yapıyorsunuz. mastürbasyon yaparken de o biricik sevgilinizi mi düşünüyorsunuz? eğer öyleyse gerçekten ot gibi bir insanmışsınız. bu kadar beklentisiz, hayal dünyası kısır, isteksiz, takıntılı bir insan olarak yine de bir erkek bulmuşsunuz. aman onu kaçırmayın. yapışın yakasına. size ait o. etiketini de söktüyseniz artık değiştirme şansınız da yok. tepe tepe kullanın. haysiyetsiz, onursuz bir kadın gibi, 'ben onun kadınıyım' diye dolaşın sokaklarda.
  • kendini kadının yerine koyup düşünen, erkek bireyin yapabileceği açıklamadır. her sabah hanımına dönüp '' senin beklentin düşük kalmış, diğer erkeklerle yükselt geri gel, bende o arada kendimi yükselteyim'' konulu düşüncedir. şimdi yeniden düşünmek lazım.
  • konuyu ana-bacı pozisyonuna getirmeden tartışılması gereken kadın. birazdan birisinden, senin anan da babanla mı yetinmedi? sorusu bekliyorum.

    ömür boyu bir erkekle yetinen kadınların temel motvasyonu nedir. rica ediyorum konuyu senin hanımın, çocuklarının anası düzleminden çıkarın.
  • duygu ve düşüncelerini çok merak ettiğim kadın. hayatta her şeyi az da olsa anlıyorum. bunu hiç anlamıyorum. bir erkekle yetinmek! anlayamıyorum. elbette burada bahsettiğim kadın işi gücü olan, bağımsızlığını kazanmış yani hayatını kendi ellerine almış kadın.

    tamam eksileyin, küfür basın geçin de bir düşünün ya. sadece düşünün. neden?
  • ödül olarak o erkek tarafından bir ömür boyu sevilir. bu da bir insanın hayattan alabileceği en büyük ödüldür.
  • (bkz: ahlak)
  • durumu incelenmesi gereken kadındır. eminim bu kadın üzerinden herkes kendine pay çıkarabilir.

    konunun ahlak ile alakası yoktur. evlensin, sonra gitsin yetinemiyorum diyip 10 kişi ile yatsın diye bir sonuç nasıl çıkarılıyor ki? ayrıca evliyken başkaları ile yatan kadının ahlakı kendine göre bir ahlaktır ve ahlaksız diyemeyiz. bana göre ömür boyu eşine sadık kalıp çocuklarını döven kadın ahlaksızdır. neyse konu bu değil.

    konu herkesin konuyu direkt cinselliğe vurması. sanki öyle bir kadından bahsediyoruz ki bu kadın gördüğü her erkeğe veriyor. doyumsuz değil yetinen kadın bizim kadınımız. hatta daha da detaylandırırsak kadınımız iyi bir üniversite bitirmiş ve gayet iyi bir işte çalışırken bir adamla tanışıyor aşık olup evleniyor. ortada çocuk falan da yok. karı koca istemedikleri için çocuk yapmıyorlar. işte bu kadın sadece bu erkekle ömür boyu nasıl yetinebiliyor. yani aynı ses tonu, aynı şakalar, aynı yemekler, aynı, aynı, aynı. evet beklediğinizi de vereyim. aynı yarrak ve aynı sevişme şekli. bu çift sevişmek için soyunup yatağa giriyor ve sevişip uyuyorlar.

    bu kadın çevresel faktörlerden hiç mi etkilenmiyor? nasıl bir beyni var? nasıl bir algı mekanizması var? nasıl oluyor da artık robotlaşmış o adamla, zerre şaşırtmayan, her hareketi ezberlenmiş adamla yetinebiliyor? her şeyden önemlisi bunu nasıl yedirebiliyor kendisine? nasıl mutlu olabiliyor? nasıl nasıl nasıl?
  • o'nu buldugunu düşünmeye başladıktan sonra etrafındaki adamlara erkek tanımlaması yerine insan tanımlaması yapan karakterine saygı duyulucak kadın.
    (bkz: olması gereken)
  • erkek kezban dedektörüdür. annesini, ablasını, sevgilisini, eşini ve çevresindeki tüm kadınları bir erkeği sevip, hayat boyu onunla mutlu olan insanlar zanneden, erkek kezbanları bir bir ortaya çıkarır. çünkü böyle düşünenler, kadınlara bu yüzden saygı duyarlar. tersi durumda kadın saygıyı haketmez.

    oysa ben istediğini yapan, hayatını kendi şekillendiren insanlara saygı duyarım. yetinen insan benim saygı kriterlerimin epey uzağında. bu yetinme sadece erkek kadın meselesinde değil, işiyle yetinen, eviyle yetinen, sahip olduğu herhangi bir şeyle yetinen daha doğrusu kendisini kandıran insanlara nasıl saygı duyulabilir ki!
  • düşüncelere fikirlere, sakat, hastalıklı, arızalı demeden durumu düşünülmesi gereken kadın.

    konu kelimelerin kökeninden çok insanların bir çok şeyi kendi kafalarından tamamlama refleksi. genel olarak düşünülen, bir kadın bir erkekle yetinemezse ne yapar. önce başkasına ilgi duyar. sonra onunla yakınlaşır. sonra ağzına alır. sonra götünü siktirir. gördünüz mü kafamız biraz daha fazlasını isteyen kadından bir porno yıldızı yarattı bile.

    halbuki yetinemeyen kadın her yönden yetinemeyebilir. ve yetinemediği zaman kendi erkeğinden ki bu düşünce yaygın insanlarda, daha fazlasını ister. ya konuşarak ya da hareketleri ile.

    konu çok gereksiz bir şekilde analara bacılara ve kutsal değerlere gitti. kimsenin kutsalları ile oynama düşüncem yok ama yetinmeyen ve başka çare bulamayan kadınlara da orospu denmeden önce düşünülmesi gerektiğini vurgulamak istemiştim. daha açık fikirli arkadaş ortamlarında tartışılması gereken bir konuyu da sözlüğe taşımak benim hatam.
hesabın var mı? giriş yap