• reha muhtarla show haber'in komedi yanının arkasındaki adam. bir ara küçük kardeş halil ibrahim'le gezerdi kıvırcık herif ama artık masabaşı çalışıyor.. reha'dan sonra kızılcık sopası yedirilesi ikinci show haber elemanı..
  • (bkz: omurum)
  • reha muhtar kapiya konulduktan sonra showtv'den sutlanan, iki senedir issiz gezen alman kanallarindan calinti komedi klibi dublajcisi (ki kendisi bunu gazetecilik olarak adlandirir).

    ayni kafayla yurutmeye calistigi websitesi icin iki buyuk medya grubunun satin alma teklifleri yagdirdigini gunlerce haber yapan webmaster. (yok oyle haberler artik nedense)

    uzun sure sonra tv'ye cikma sansi yakaladigi sansa dansa yarisma programinin ardindan "mehmet ali erbil rating makinelerini cikardi, 2003 yili boyunca sansa dansa'yi ilk defa birinci yapti" diye manset atan webmaster. (programin sadece ikinci haftasiydi, kendine pay cikartmak eylemine yeni bir anlam katmis)
  • şu an muhtemelen halil ibrahim kardeşiyle beraber kore ya da japonya'da türkiye'ye dönmek için para biriktirmekle uğraşan şahıstır. 2002 dünya kupası esnasında kore ve japonya'da gezinip abuk subuk haberler yapmakla meşgul iken show haberin başına reha muhtar'ın yerine tuncay özkan geçince kendisinden bir daha haber alınamadı. sanırım tuncay özkan çok isabetli bir kararla ömür varol-halil ibrahim ikilisine dönüş için para yollamadı ve onlar hala ordalar. belki de böylesi daha iyi.
  • silah arkadaşım... iletişim fakültesindeyken sesini hınçla taklit ederek reha muhtar haber anlayışını protesto ederdik. her şey bir yana, 10uncu piyade tugayına komple moral aşılayan, babacan ve kalender bir arkadaş...
  • insan formunda zeka datası. yaşamımın yönünü zor yönde değiştiren ama iyi eden, minyon ebatlarına sığamayacak kadar büyük zat. güzel güler, güldükçe ömrünüze ömür katar.
  • reha muhtar la eküriyken lale devrini yaşamış şimdilerde magazin programlarında turistlerin poposuna zoom yapan kişidir.
    (bkz: selülit eksperi)
  • 90'ların başında ilk olarak kanal 6 da karmıza çıkan ciddi haberci. uzunca bir zaman kanal 6 da edindiği tecrübeleri kanal d haberde ilerletmeye çalışsada, zeki ve neşeli karakterinin ciddiyeti daha fazla kaldıramaması sonucu show tvye geçti. iyi oldu kötü oldu tartışılır ama reha muhtarın ekibinde olmak ona şöhreti getirdi. çok basit görünse de yaptığı haberleri milyonlar izledi, beğendi. habercilik tarihinde önemli bir yer edindi.
    kazım işmen lisesi mezunudur.
  • fox tv'de yuzeysellikte kendini bile asmıs hatta kendini bile yenmiş kişi.
hesabın var mı? giriş yap