• kanlanmis gozlere en iyi cozum, super goz damlasi.
  • saatlerini düşük tarama frekansı olan monitör başında geçiren bilgisayar kullanıcısının yanından ayırmaması gereken mucizevi ilacı. gözleriniz kaşınmaya başladığında yada anneniz "oğlum yeter kalk şu bilgisayarın başından babanla içerde televizyon seyret, bak yine gözlerin kanlanmış" gibi çok cazip bir teklif yaptığında sağlı sollu birer damla hemen iyi gelir. gözler fal taşı gibi açılır.
  • goz ve kulak damlasi.
  • onadron simple, % 0,1 deksametazon içerir. 5 ml'lik damlalıklı plastik minik şişelerde göz - kulak damlası olarak kullanılır. alerjik konjonktivit ve dış kulak iltihabina iyi gelir. i e ulagay ilaç firmasının ürünüdür.
  • süper kahraman güç birimi. örnek:
    <<"kızılmaske ormanda on adron gücündedir" derler>>
  • kedi sahibiyken evde mutlaka bulunan, veteriner hekim tavsiyesi ile kullandığım damla.
  • steroid grubu bir damladır. göz ve kulak için kullanılabilir. etkisini türkçe özetlersek herhangi bir sebeple oluşan iltihabı sınırlayıcı etkinliktedir. göz için göz hekiminin önerisi olmaksızın katiyen kullanılmamalıdır.

    göz hekimlerinin pek sevdiği bir ilaç değildir; zira bilinçsiz ve uzun süreli kullanımı gözde keratit oluşturabilir. riskleri bilinmeksizin göz dışı branşların kimi zaman reçete ettiği de olur, dikkatli olunmalıdır.
  • uzun süre kullanımı glokom ve katarakta yol açan damladır. kanlanma için bilinçsizce kullanılmamalıdır.
  • tıkanmış kulaklar temizlendikten sonra cila niyetine verilen damla
  • aylardır çektiğim dış kulak iltihabına siprogut ile beraber sürekli reçete edilen ama sürekli bi boka yaramayan ilaç. hamileliğin başından beri en belirgin geçmeyen halde takılıyor, 3-4 güne düşen aralıklarda kulaklarım tıkanıyor zaman zaman. alkol borik kullanmışlığım da var, "yapma" dedikleri fuşya renk ilaç kullanmışlığım da... geçmiyor pislik!

    yıllar sonra editi: bir doktorumun * "kulağını kuru tutman değil yaranın kabuğunu tekrar tekrar kaldırmaman önemli" tavsiyesini dinleyip kulağımın sadece kepçe kısmını peçeteyle pıt pıt silmeye başladım, yatırım tavsiyesi değildir ancak kulak pamuğuna kolonya damlatıp yaklaşık 1cm kadar bir mesafeyi silmeye başladım, sorunum da tamamen ortadan kalktı. mööm olan kısım * sürekli iyileşen dokuyu oradan kaldırmamaktı, su kaçmasın diye tıkadığım tıkaç ta, kulak pamuğunun silmesiyle oluşan sürtünme de canıma okuyormuş, 3 yıl çektim o dönem toplamda. bir ara 5 10 dakikada bir keskin bir ağrı gelip geçiyordu, genelde kulaklarımdan kırmızımsı sıvı akıyordu ve sanki açık yara gibi demir gibi kokuyordu, bitti şükür. ara ara soranlar oluyordu, tekrar gören ve sormak isteyen olursa özet güncelleme olsun.
hesabın var mı? giriş yap