• önce nefret edip çok kızdığınız sonra belirli bir zaman aşımından sonra ya aslında haklıymış dediğiniz dizi karakterlerini benim karakterden sonra şöyle aşağılara doğru alalım.

    önce kızıp sonra haklı bulunan dizi karakteri= doktorlar dizisi levent

    sene kaç hiç hatırlamam doktorlar dizisini izliyorum. sezon finali ama kaçıncı sezonun finali onu da bilmiyorum. ela ile leventin düğünü var. bir hazırlıklar bir hazırlıklar derken levent diğer doktor elemanla gelinin olduğu odaya giriyor ve ela dışında herkesin odadan çıkmasını rica ediyor. ela bölüm 1 den bölüm sona kadar takıldığı aynı ifadeyle leventin karşısında duruyor. levent elaya dönüyor
    ve konuşmaya başlıyor müziğin girdiği en can alıcı sahne de
    - ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela ben bu yolda birlikte yürüyebileceğimize olan inancımı kaybettim. ben bizim hayatı paylaşabileceğimize olan inancımı kaybettim. ben, ben seninle evlenemem.
    diye bitiriyor konuşmasını

    o ara ergenim ne sikimsonik hareket ya seviyorsunuz işte birbirinizi diye yorumlayıp levente söven kadınlar derneği açsan üye olacak derece kızıyorum levente. (bana ne oluyorsa)

    şimdi ise sevmenin herşey olmadığını aslında sebeplerinin ne kadar haklı olduğunu anlayacak bir yaşta leventin tarafına geçiyorum. ve boku elaya atıyorum.

    ilgili videoyu da aşağıya atıyorum.

    https://youtu.be/qyp8kewbi9i

    edit: arkadaşlar karakterin karakter diye yazıldığını biliyorum başlığa karekter diye yazmış olsamda yazımda karakter yazmışım farkettiyseniz yani başlık dalgınlığıma gelmiş. daha dikkat etmeli miydim evet. güzelce uyaran arkadaşlara teşekkür eder bunu dünya meselesi haline getiren arkadaşlara en büyük derdimiz bu olsun diyorum.
  • berlin.

    ayrıca doktorlar kim amk
  • elbette (bkz: kenan birkan)
  • (bkz: victor fries)

    (bkz: gotham)
  • (bkz: karakter) *
  • (bkz: jaime lannister)
    havuz sahnesi vardı brienne ile, işte orada demiştim meğer adam haklıymış sözünü..
  • netflix dark - noah
  • (bkz: skyler white)

    --- spoiler ---

    bu kadına orospu diyen ya ezel izlememiştir ya da ataerkildir. binlerce genci zehirleyen, ortalığın anasını ağlatan adamı sevip bu kadına orospu demek ise düpedüz çomarlıktır. tamam, skyler kötü bir karakterli insandır ve takıntılıdır. ancak yaptığı en büyük orospuluk kocası terk etsin diyedir. yaptığı her türlü şerefsizlik kocası ondan ayrılsın diyedir. buna rağmen onu bir kez olsun satmamıştır; son olaylar hariç. onlarda da gayet haklıdır. yine de son buluşmalarında hiç belirtmese de gözlerinde walter'a olan sevgisini görebilirsiniz. sonuç olarak bu sebeplerden ötürü yaptıkları dolaylı yoldan orospuluk sayılmaz. dizinin asıl orospusu walter white'tır.
    --- spoiler ---

    edit: bayağı spoiler vermişim lan...
  • eyşandır. net.
    kız çok acı çekti, parada pulda makamda mevkide gözünün olması doğaldır be.
  • (bkz: jesse pinkman) breaking bad.

    ne acı çektin be kerata.
hesabın var mı? giriş yap