• yusuke murata'nin yeni manga'si, uzun zamandir okudugum en iyi manga.

    edit: one üstadın hakkını yemişim, eserin ruhu ona ait.
  • genç bir salaryman* adayının iş ararken bir villain ile karşılaştığında çocukluğunda izlediği animeleri falan hatırlayıp "doğru lan ben niye her gün 9-5 çalışayım ki ben süper kahraman olmak istiyodum çocukluğumdan beri, bugün o gündür" diyerek adama dalmasıyla beraber hayatında yeni bir sayfa açmasıyla başlar.

    bizimki hayvan gibi çalışır hatta çalışmaktan saçlarım döküldü der ve sonunda o kadar güçlü bir kahraman olur ki, artık hiçbir şey bana zevk vermiyor bütün savaşlarımı ilk yumrukta* kazanıyorum zaten heyecan bile duymuyorum deme noktasına gelir.

    her gün ayrı bir belanın musallat olduğu alfabetik isimli şehirleri kurtarır. kurtarırken yüzünde çok duygusuz bir ifade vardır. öyle ki, "ben dünyaları yıkmaya geldim!! ben yüce zork! kork benden!" diyen canavara bakıp "ok." der.
  • one isimli çizerin webcomic'idir. one, fazla özenmeden hobi olarak kendi sitesinde gayet kötü çizimlerle devam ederken yusuke murata isimli abimiz twitter üzerinden revize ederek haftalık manga dergisinde yayınlamayı teklif ediyor. bu sefer de gereğinden fazla iyi çizimler ortaya çıkıyor.
    sanırım beni gerçekten sesli güldürebilen tek manga.
    http://kissmanga.com/manga/onepunch-man-one
  • anime olarak geliyor yakında muhtemelen. çok eğlenceli olabilir manganın havasını yakalarlarsa.
  • animesinin tanıtımı yayınlanmış. ne zaman geliyormuş, japonca bilen varsa bir aydınlatsın. eğer batırmazlarsa yapılmış en efsane anime olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=6bdb1v0io_g
  • harika bir seri, bu kadar komik bir manga az bulunur yemin ediyorum. yalnız bu kadar "anticlimatic" bir seriyi (ki seriyi bu denli iyi ve komik yapan da böyle oluşu zaten) anime yapmak risk gibi. düşünsene ortada klasik shounen klişeleri yok, baş karakter karşısına gelen her yeni düşmanın ardından daha çok çalışıp kendini geliştirmiyor, tek yumrukla işini bitiriyor. zaten düşüncesi bile yeterince komikken, o karakterin tipiyle ortaya ekstra bir komedi çıkıyor. animesi muhtemelen aksiyon manyağı shounencilerin ilgisini pek çekmeyecek ama yüksek ihtimalle ortaya kült bir seri çıkacak. merakla bekliyoruz efendim.
  • ok
  • sonbahar sezonunda başlayacağı duyrulmuş. merakla bekleniyor.
  • preair olarak adlandırılan bölümü malum ortamlara düşmüştür. yanlış bakmadıysam 5 sayısını tek bölüme sığdırmışlar. saitamanın şapşal surat ifadelerini pek göremesem de çok eğlendim. artık daha da merakla bekliyorum.
  • tek tokatta temize havale. takribi yüz superman gücünde ama umut sarıkaya karikatürü tipinde bir eleman düşünün. süperkahramanlığı da hobi olarak yaptığından la duvarımı kırdınız kim ödeyecek bu duvarın evin tadilatı nın derdinde.

    --- spoiler ---

    -abi konuşacağım ne isterseniz anlatacağım
    +la robot sesi vardı sende birden sesin değişti
    -daha etkileyici oluyordu o yüzden öyle konuşuyordum abi ben ettim siz etmeyin
    +ohooooo
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap