• bi zamanlar kurdugumuz grubun adi
  • kilyosta bir et lokantasının 1000metre karelik çim bahçesinde festival adına düzenlenmiş, topu topu 20 kişinin anca olduğu, bungee run, rodeo, tırmanma duvarı, dart v.b. aktivitelerinin çok pahalı olmasından dolayı sinek avladığı gereksiz bir aktivite.(yalnıs dj eve 'i görmek bile züpperdi o ayrı). ha bi de akşam coştu bu yer
  • abd ici icin konusuyorum, gidis donus (bkz: roundtrip)'ten cogu zaman daha pahali olan bilet turudur. ve onemsiz bir rakamdan bahsetmiyoruz. yani, roundtrip fiyatini da kontrol* etmeden asla almayiniz.
  • al hudson and the partners ismiyle 70'lerin sonunda kurulmuş detroit'li funk grubu. isimlerini mca records'la kontrat imzalamadan önce one way'e çevirmişler, 1980 senesinden başlayarak 85'e kadar, cutie pie, pop it, push, pull fancy dancer pull, mr groove gibi hitlerle r&b listelerinden inmemiştir bu güzide grup.
  • 2006 kanada yapımı,til schweiger'ın oynadığı şaşırtıcı güzellikte film..michael clarke duncan ve eric roberts misafir sanatçı olarak katılmış..
    ne ekersen onu biçersin filmi..

    --- spoiler ---
    michael clarke duncan'ın oynadığı ''the general'' ne işti anlamadım,böyle koruyucu melek mi canlı yaşayan biri miydi belirsiz.
    --- spoiler ---
  • bu filmi ikili oyun diye sundular sinemada; amansız şantaj gibi bir isimle gelmediği için şanslıyız. bir nevi irreversible izledik yani, ama kuzey amerika dolaylarında gezindiğimiz için geriye gidebiliyoruz, öyle bir şaşırtmacası var. kader hep ağlarını örüyor, ama nedense kuzey amerika'da karaktercikler kaderle yakartop oynuyolar, sonra da eve dönüyorlar mutlu bir akşam yemeği için. olan geri dönüşsüz biçimde hastanelik olan alex* karakterine oldu. yine de büyük ekranda rahatsız edebilen bir film bu.
    ayrıca (bkz: i spit on your grave)
  • cinsel taciz ve tecavüz suçlularına izletilmesini ve hatta filmdeki bazı sahnelerin onlar üzerinde uygulanmasını istediğim güzide film.

    --- spoiler ---

    lauren lee smith, angelina sable rolüyle karşımıza çıkıyor. kurban rolünü mükemmel oynamış. aslında kurbandan öteye geçiyor filmin sonlarına doğru. her şeye rağmen, herkese inat ayakta ve hayatta kalıyor! söylediği şu cümleler, aslında ne kadar basit görünüyor, ama müthiş bir etki içermekte: "ben özgürlüğü hak ediyorum. kendimi normal bir insan gibi hissetmeyi hak ediyorum. geceleri ağlayarak uyanmadan uyumak istiyorum. istediğim... bir gün aile kurmak ...ve çocuklarım olsun istiyorum. büyük aşkı bulmak... kendimi yine sevmek istiyorum. ben yaşamayı hak ettim."

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap