• iğrenç bir insan, pedofili, genç kızları manipüle edip cinsel ihtiyaçlarını karşılayan biri. şu güne kadar onision'u gerçekten "bilge" sanan biriydim, genç kızları etkileme yöntemi de buymuş. yaşı küçük biri için gerçekten çok etkileyici konuşuyor. ne derse desin masum gözüküyor. ben de sıkı bir takipçisiydim 2013-2014 civarları olmalı. sabah erkenden kalkar kalkmaz peş peşe izliyordum videolarını. insanların vücudunda bir yere onision yazıp fotoğraflarını gönderdiği ve onision'un onları eleştirdiği serisi vardı, ona da fotoğraf atacaktım ama utandım iyi ki de utanmışım. karısıyla arasına bir partner daha aldığında izlemeyi bırakmıştım. küçüktüm ve çok fazla gelmişti. bugünlerde onision'un mesajlaştığı tüm kızlar chris hansen'a röportaj veriyor. anlattıkları çok üzücü şeyler. ilk karısı psikolojik sorunlar yaşarken tuvalete kitlemeler, seks esnasında saçını kesmeler, sen kilolosun ve hoşuma gitmiyorsun kilo ver demeler (ki karısı gerçekten kilolu değil, onision minyon asyalıları seviyormuş öyle diyor karısı), 18 yaşının altındaki kızlardan çıplak fotoğraf istemeler vb. bitmiyor. ve çocukları var bu adamın, bildiğim kadarıyla 2. bir adet de korumaya aldıkları kız var onunla da yakınlaşmaya çalışmışlar. düz bir dramadan fazlası bu durum. onision'un patreon hesabı kapatıldı, dileğim youtube'dan da gitmesi. işini çok iyi yapan biri, tonlaması harika, çok zeki gösteriyor kendini, çabuk inandırıyor insanları. kıssadan hisse ben de daha dikkatli olacağım bilge dediğim insanlar hakkında, sonra psikopat çıkıyorlar.
    edit: yeni olaylar mevcut. kızı camdan aşağı düşen onision ilk iş eline kamera alıp kızı ve düştüğü yeri videoya alıyor. sebebi de polise ve doktora nasıl düştüğünü göstermekmiş. chris hansen onision'un kapısına gitti ve onision polisi aradı. adını değiştirmiş artık greg değil james. çocuğu hastanedeyken twitter'da müstehcen içerikler paylaşmaya devam etmiş ve şu anda tweet'ler silindi.
  • son zamanlarda chris hansen tarafından sıkı takibi yapılan ve fbi'ın soruşturma başlattığı youtuber. yakın zamanda patreon hesabı da kapatılarak gelirinin büyük bir kısmının önüne geçilmiş oldu. 14-17 yaşındaki genç kızlara yapmadığı kalmamış şerefsizin. dilerim bir an önce adalet yerini bulur ve karısı mı kocası mı artık her neyse kai denen pislikle hapse atılırlar. en üzücü kısmı genç kız avcısı çiftin çocuklarının olması. bir yerde çocuklarıyla aynı odada yattıkları ve bu sırada cinsel ilişkiye de girebildiklerini duymuştum. gerçekten söylenecek pek de söz yok. şu an hemen hemen herkes durumun ve bu insan müspettesinin farkında, bir an önce youtubetan uzaklaştırılmalı.
hesabın var mı? giriş yap