• gözlemlerime göre zaten var olan yeni zelanda olayından sonra katlanarak artmıştır.

    örneğin;

    battlefield 4 ve 1 oyunlarına bu ay güncelleme geldi. oyuna girdiğinizde chat kısmımda..... from turkey gibi hoşgeldin mesajları başladı. ondan sonra olaylar başlıyor herkes erdoğan'a küfür ediyor ve kicklenmek için vote başlıyor ve genelde kickleniyorum. discord kanallarında da aynısı mevcut.

    bu durum company of heroes, battlefront gibi diğer oyunlarda da mevcut. ülkede zaman öldürüp rahatlamak için bir iki el oyun atamıyoruz artık.

    edit: sizde nazi olmakla suçlayın diyerek, ve tarih bilgisi konuşturarak ezmeyi öneren yazar gelmiş. zaten adamların türklerden nefret etmesi bundan kaynaklı. sürekli bir sidik yarışı. sürekli sizi zamanında böyle böyle siktik diye konuşmak. o yüzden detay vereyim. 32 sporluyum. 56k modemin icadından beri lan/online hatta bilenler bilir lan'ı online çeviren garena yıllarının oyuncusuyum. bıdıklarla değil, geç saatleri seçerek yakın yaş skalası ile oynamaya çalışıyorum. o yüzden bu yaşa kadar sataşmaya, küfüre, hileye bilmem neye cevap vermedim. oyunlarda sohbette etmem. sikimle kuşağım der geçerim. şu anda serverlarda erdoğan'a küfürlerin sebebi terör olaylarını dev ekranda gösterip, dedelerinizi bıdı bıdı edip gönderdik demesidir. böyle rezil oluyoruz. deve ile okula gitmekten değil. adamlar bunu konuşuyor türk görünce hemen. oyunlardaki artış hatta oyun başlamadan direk kickte bundan kaynaklı.

    edit 2: başlık tekrar horlamış. 2 sene boyunca birşey değişmedi zaten. pandemi dolayısıyla oyun yayını yapmaya başladım. katılmak isteyen, ekle beni iki el atalım ve en kötü twitch üzerinden follower olmak isteyen olursa yeşillendirebilir. büyük bir olay sanmayın 5 takipcim falan var. ( link ekleyip derdimizi reklama dönüştürmeyeyim )
  • kesinlikle her gün karşılaştığım durumdur. fakat bende rte falan demiyorlar allah akbar falan yazıp dalga geçiyorlar. araplarla ıraklılarla falan bir tutuyorlar yani türkleri. çok da farklı sayılmayız zaten artık. emeği geçen herkesin amk.
  • biz hayat oyununda istemiyoruz, online oyunlarda istememişler çok mu?
  • araplarla türkleri aynı kefeye koyan bir yabancı büyük olasılıkla türkiye konusunda cahilken ülkenin içinde yaşayıp türkiye konusunda cahil olmak gerçekten ciddi çomarlık gerektirir.
  • online oyun aleminin hıyarağası ünvanını polonyalılardan alacağız belli ki.
  • hack kullandıkları içindir
  • türkler ve ruslar oyunda gördüğüm duyduğum zaman maça küsmeme yetiyor
  • normal olan durumdur.

    online oyunlarda turkleri ben de istemiyorum ki, hangi serverda turk en az ise orada oynuyorum. niye? çünkü cirkefiz, saygisiziz, kufurbaziz, hilekariz, sahtekariz, aşırı hırslıyız.. oyunlarda nerede bir tatsizlik varsa, altindan bizimkiler cikiyor. yabancilar ne kadar yardimsever ise, bizimkiler tam tersine o kadar alayci, dalgaci ve nefret dolu.
  • ruslardan sonra en toxic millet biz olduğumuz içindir 2 sayfalik yorumlarda denen şeyler %100 doğru 6 yaşımdan beri online oyun oynayan birisiyim mmorpg/fps/moba farketmeksizin her oyunda karaktersiz hırsız hileci kufurbaza en fazla turkler de denk geliyordum yabancılar haklılar
  • oynadığım her oyunda oyunun anasıyla seviyeli ve ciddi bir ilişkiye girmelerinden hacet olacak ki bu tavır. ben de istemiyorum kendilerini, her zaman yabancı guild veya clanlarda takılmışımdır tabi karanlık çağlar ko günleri hariç.

    ares noldu? en son ışıl ışıl her yer, her yer sanki +10 çalıyordu server'a bağlanınca.
hesabın var mı? giriş yap