• aşağıdaki gibi imiş. eğer ifadeler doğru ise ve kamera kaydı ile başka şahit ifadesi de böyle ise bilemedim ne diyeceğimi..

    her ne şartla olursa olsun insan öldürmenin aması olamaz.

    https://t24.com.tr/…i-icin-tisortumu-verdim,1063431

    edit. ülkenin hali içler acısı. kutuplaşma artık hayatın her alanına girmiş. doğru net ve yalansız ne ise bulunmalı ve cezasız kalmamalı diyorsun aktroll yazıyorlar. arbede kavga neticesinde olmuş bir hadise diyorsun onursuz akpli yazıyorlar. yav bir insanın ölümünün nasıl olduğunu araştırmak ve buna göre de doğrusunu sormak ne zaman akpliluk oldu. siyaset neresinde yapılabilir bir ölümün.
    ekşi sözlükte devamlı akp ye söversen ne olursa olsun duyduğunla duyar kasarsan senden iyisi yok. adalet herkesin hakkıdır. o yüzden doğrusunu öğrenene kadar bi siktirolup gidin mesaj kutumdan

    edit2. ölen kişi neticede insan. senin gibi benim gibi. senin veya benim başıma da gelebilir di. yolda hiç suçu olmadan öldürülen bissürü insan var. kişinin sanatçı olması neden infial oluyor. ünlü olduğu için mi. sosyal medya cezalandırdığı için mi. işini yaparken suçsuz öldürülen her insandan ne farkı var.

    ama o sanatçııııı, sanat düşmanlığı buuuuu. akplilerin hayat dayaması buuuuu gibi ağlak, alakasız mesajlarınızı da birbirinize atın bana değil
  • karaokenin amk.
    gitmeyin lan böyle yerlere.
    ortamlar tekin değil.
    bir de ağzınızla için şu boku.
  • 15 temmuz ya da ıha/siha demediği için geçersiz sayılabilecek ifade.
  • eşinizi para kazanması için işe yolluyorsunuz. saçma sapan bir sebepten dolayı çıkan kavgada boğazından kesilerek öldüğünü öğreniyorsunuz.

    en kısa zamanda adaletin yerini bulmasını diliyorum. olan ölen kişiye, arkasında kalan çocuklarına ve eşine olmuştur.
  • pek kendilerini kurtarabilecek ifadeler gibi durmuyor. ağırlaştırılmış müebbet alıp ölmek için yalvarmaları dileğiyle.
  • olayda tek suçlunun boğazı vahşi şekilde kesilerek katledilen onur şener olduğunu iddia eden ifade. arkaları güçlüyse ki güçlüdür muhtemelen, bu ülkede adalet olmadığını bir kez daha görmemiz olası.
  • tabiki böyle söyleyecekler. ya ne bekliyorsunuz ki bunlardan? benim merak ettiğim diğerlerinin ifadesi. orada bulunan ve olayın tarafı olmayanların vereceği ifadeler. bu ifadeler ortaya çıkmadan bu adamların da kadınların da ne söyledikleri beni asla ilgilendirmez. utanmasalar onur şener'i suçlu çıkaracaklar. utanmasalar nefsi müdafaa diyecekler. utanırlar mı?
  • gündüz okuduğum haberde de aynı detay vardı, baktım aynen öyleymiş. rahmetlinin bir arkadaşının tanıklığı:
    --- spoiler ---
    ''iha'nın aktardığı habere göre şener’in arkadaşı batuhan eskicioğlu, “o gece buraya yemek yemeye gelmiştik. tam da olayın başlangıç anlarıydı. önce dışarıya bir grup çıktı. sonra da tartışmalar yaşanmaya başladı. cam kırılma sesi duyduk. onur yere düştü o an. kanı durdurmaya çalıştılar. şah damarı kesilmiş. polis geldi, birkaç kişiyi gözaltına altına aldılar. durumu ağırdı, kanlar içerisindeydi. kafasında cam kırıkları vardı ve kan akıyordu sürekli. müdahale ettiler ama o saatten sonra yapacak bir şey yok" dedi.
    --- spoiler ---

    bize, iki üç cani tartıştığı solisti, istek parçayı söylemeyi reddettiği için cam kırıklarıyla, acı çektire çektire, işkence ede ede öldürdü gibi anlatıyorlar sabahtan beri. anlaşılan arbedede çok trajik bir şanssızlık yaşanmış, yine de olası kast var. ne olursa olsun cezasını çeksinler, yitip giden bir can sonuçta ama birileri bu gibi olaylarda failleri canavarlaştırmadan, gerçek dışı unsurlar katmadan kınamayı bilmiyor nedense.
  • umarım birileri sizi kıstırıp hepinizi tek tek öldürür çünkü ben bu sikik ülkeden adalet falan beklemiyorum.
  • (bkz: barda)
hesabın var mı? giriş yap