• almanlarin yaptigi en kotu arac bu olsa gerek
  • bana göre sıfır arabayı üste ilâve donanımlarla falan verse ödeşemezler fakat türkiye bu tür medenî hâllere uzak bir ülke dediğim rezâlet.

    dava ile falan uğraşmaya gerek yok, zaman+para kaybı üzerine gereksiz stres ben olsam satarım o arabayı bir daha da o markaya yüzümü dönüp bakmam, yapmışlığım var.
  • bu rezaletse benim yaşadığım nedir diye sorgulatandır.

    sıfır aldığım araç 35.000 km'de motor arızası verdi. motor arıza ışığı kesin yanlış yanmıştır dedim, çünkü aracın tüm bakımlarını yetkili servise yaptırdım, araca iyi baktım ne ola ki bu dedim, kesin lpg ile ilgili birşeydir dedim tuttum landirenzo yetkili bayinin yanına gittim.

    orda baktılar ki motor eksantrik dişlisi arızası. deme ya dedim, hehe nasılsa siz motor garantisi veriyorsunuz halledip bana teslim edersiniz nasılsa dedim. abi yanlış anlama da bu bizim garanti kapsamına giren parça değil dediler (onarım bedeli yetkili serviste 8000 civarıymış)! nasıl kardeş aç bakayım şu sözleşme hükümlerimizi! saydı, saydı, saydı eksantrik mili yok.

    ne yapacağız peki dedim? abi bu arıza bedelini senin ödemen gerekiyor dediler. bir de bilgin olsun 2016 ve 2017 senin aldığın modellerde bu kronik halde tüple de hiç alakası yok istersen bir görüş opel'le dediler. ya olur mu falan derken bir araştırayım bakayım neymiş şu eksantrik mili arızası dedim ne göreyim! bu konuda şikayetler yağıyor sağanak halinde resmen:

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…pel/opel-arac-arizasi-1)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…plus-eksantirik-arizasi)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…li-yerlere-basvuracagim)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…l/opel-eksantrik-hatasi)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…opel-eksantirik-dislisi)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…-arizasinin-giderilmesi)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…el-marka-aracimda-ariza)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…el/opel-astra-j-arizasi)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…opel-astra-kronik-sorun)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…eksantrik-disli-arizasi)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…in-cekis-gucu-zayifladi)

    (bkz: https://www.sikayetvar.com/…santrik-dislisi-arizasi)

    daha da vardı şimdilik yeter bu kadar. opel ile şikayetlerin birçoğunu bu arıza oluşturuyor. ben de bıraktım bir şikayet buraya, ertesi gün tak aradı genel müdürlükten f. bey. anlattım durumu. biz dedi opel olarak lpg taktırmayı tavsiye etmiyoruz. o zaman neden bayileriniz lpg montajı yaparak araç satıyor dedim. tekrarlıyorum biz tavsiye etmiyoruz dedi. yaw dedim bu sorun sadece lpg montajlı araçlarda yok benzinli orjinal araçlar da yapmış bu sorunu yok mu müşteri geri dönüşlerinizde, ben bir sürü şikayet okudum bu arıza ile ilgili ve hepsi 35000 km altındaki araçlarda dedim. sanane bizim müşteri şikayet istatiklerimizden minvalinde bişey anladım ifadesinden. sen lpg taktırmışsın ve motor garanti dışı kalmış. yaw dedim taktırdığım lpg landirenzo opel ile tam uyum falan diyordunuz, bu arıza kronik diyor lpg ile hiçbir alakası yok diyorlar dedim, yok abi. sanki o müşteri, ben ise temsilciyim adeta münazara yapıyoruz, çözüm odaklılık yok.

    dedim ki bak ben 2 adet sıfır araç aldım ömrü hayatımda ikisi de opel. 10 yılı aşkın süredir bu araçlara bindim ve yetkili servis dışında bir yere gitmeyen bir müşterinizim. böyle yaparak gözümde marka değeriniz düşüyor, beni neden anlamaya çalışmıyorsunuz. size de garip gelmiyor mu şikayetlerinizin tamamı 2016 ve 2017 model bu model araçların aynı arızası ile ilgili. diğer markalar gibi varsa bir hatalı üretim çağırıp neden garantiye girdirmiyorsunuz. yok abi adam aynı şeyde ısrarcı.

    neyse ne mi yapacağım, aracın arıza bedelini ödeyip onartacak, aynı gün ilana koyup değerinden de 3 5 aşağı yazıp aynen okutacağım. opel ile sevdamı burada sonlandırıp bir daha açmamak üzere kapatıp müşteri memnuniyetini başka değerlerin üzerinde gören markalara yöneleceğim.
  • psa grubuna geçtiğinden beri opel'in aşırı derecede sorunlu bir marka haline geldiğini sanırım herkes fark etmiştir.

    efsane vectra'dan sonra yaptıkları hiç bir araba "gerçek opel" değildir. kesinlikle hele şu dönemde alınmaması gereken bir markadır (bana göre). sıfır km alıp yetkili servisten başka servise göstermediği 1,4 turbo motorlu astrasını üçe beşe bakmadan elden çıkaran arkadaşım var.

    son olarak, rezalet gibi rezalettir. 10/10
hesabın var mı? giriş yap