• özellikle yabancı dizi sitelerimizle haşır neşir olanların çok yakından bildiği video paylaşım sitesi. yalnızca video yüklenen ve paylaşılan bir ortam olmasına rağmen ne akla hizmet olduğu bilinmeyen bir karar ile 8 aralık 2016 tarihinde türkiye'den erişim bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu tarafından engellenmiştir.

    http://openload.co/
  • çoğu türk dizi sitelerinde dizi arşivi olarak kullanılan sitedir.

    bu yüzden sebepsiz engeli benim gibi bir dizi sever için dizi izlemeyi zor bir hale getirmiştir.

    bilmeyenler için, btk'nin yaptığı yarım yamalak iş sağolsun, herhangi bir izlediğiniz dizinin openload.co ile başlayan linklerini bulup, bu openload.co kısmı yerine (bkz: oload.tv) yazarsanız yine o diziyi indirebilirsiniz.
  • herhalde dünyanın en yavaş açılan sürekli donan videolarını barındıran site aynı anda digiturkplay den cam gibi maç izlerken bu siteden paylaşılmış olan diziyi izleyemedim.
  • eğer izleyeceğiniz dizi, film neyse artık, openload'a yüklenmişse. pause yapıp dolmasını bile bekleyemezsiniz. çünkü öyle bir video playerdır ki, video başlayana kadar karın ağrıtır, başlar, biraz ilerletmek isterseniz yine donar. belirli miktarda dolmadan asla ilerlemez. pause yaparsanız en baştan tekrar yükelemeye alır. kısacası kabustur bu. bizi buna mahkum edenleri de allah bildiği gibi yapsın
  • kendisi reklam oynaticidir. dizi ya da film biraz dolsun diye pause yaparsiniz. pause'a tikladiginiz anda yeni sayfada reklam acilir. onu kapatip tekrar oynatmak icin play'e basarsiniz bu sefer bir pop-up acilir. onu da kapatip tekrar izlemeye devam edersiniz bu sefer dizi ya da film her neyse donar. o yuvarlak doner de doner... biraz daha dolsun diye yine pause'a basarsiniz. yine yeni sayfada reklam acilir... ve bu dongu boyle devam eder de eder... en sonunda kufur edip kapatirsiniz.
  • 48 mbps hızla 720p film izlenmiyor. öyle boktan bir video oynatıcı.

    filmi durdurayım dersiniz, reklamlar ağzınıza sıçar.

    5-10 dakika mola verirsiniz, videoyu durdurmanız gerekir; devam etmek istediğinizde video devam etmez. ekranda insanın psikolojisini bozan bir çarpı işareti belirir.

    son çarem de olsa kullanmamaya yemin ettim.
  • buraya içerik yükleyen herkesin anasını, bacısını, çocuğunu ölmüş nenesini sikeyim. sinir krizi geçirdim yeter amına koyayım 100mbit internetle 5sn'de bir durmadan film izleyemiyoruz. yükleyip izleyelim diyoruz, stream etmiyor. indireyim diyorsun, indiremiyorsun. kaliteyi düşüreyim diyorsun o opsiyon da yok.

    bunu kullanan herkesin yedi ceddini sikeyim.
  • openload kullanıcılarına küfür eden beyinsizler olarak ne kullandığınızı merak ediyorum. player olarak değil ama. arkadaş mis gibi player, özellikle bir şey izleyeceğim zaman openload seçeneği var mı diye bakıyorum. gayet kullanışlı. kalite seçeneği olmayabilir ancak kaliteli bi versiyonu yükleniyor zaten. tahminim 480p, biraz daha yüksek olabilir. rodi de odnok ta bir şeyi durdurduğum an tekrar başlatmaya çalıştığımda problem oluyor. tekrar açılmıyor video en baştan açmam gerekiyor vs. openload öyle mi oysa ki, bir gün önceden durdurup bir gün sonra izlediğimi bilirim ben. takılma falan demiş bazıları gidin adam akıllı internet alın o zaman player a bok atmayın.
  • bugün itibariyle yasaklanmıştır.size daha kötü olarak şunu söyleyim bu yıl türkiye’ye giriş yapıcak bir film/dizi servis hizmetinin anlaşması ötürü kodiden tutun tüm dizi sitelerine onları yükleyen,altyazıyı çeviren çok büyük yaptırımlar gelicek kontrolüde biz değil avrupa birliğinden bi kuruluş yapıcak.
hesabın var mı? giriş yap