openvpn
-
(bkz: poptop)
-
(bkz: freeswan)
-
gui si ile windows vista desteği ile kurulum ve konfigurasyonunun basitliği ile ve tabiki ücretsiz olması ile gönüllerde taht kuran ssl/tls destekli open source vpn uygulaması.
-
her hakettiğinden fazla rağbet gören open source yazılım gibi sapıtmıştır. paralı olmuştur. gözünüzü para doyursun! açık kaynağın içine ettiniz!
-
cok basarili ve rahat. activedirectory entegrasyonu da gayet basarili. parali, evet, hakediyor da.
-
eger vps e kurmayi dusunuyorsaniz hizmet saglayicinizin tun/tap ayarlarini yaptigindan emin olun. yoksa benim gibi ugrasirsiniz niye calismiyor diye.
-
(bkz: real-vpn)
-
hala open source ve hala ücretsiz olan vpn çözümü. sadece geliştiricileri tarafından, kendi çözümleri vasıtası ile para kazanabilmek için, allayıp pullayıp hizmet olarak sattıkları çeşitleri bulunmaktadır. gayet hak verilesi bir durumdur.
open source versiyonu ise rahatlıkla sitelerinden hala indirilebilir. ve ister destekleyen vps'lere ister fiziksel makinaylara kurulup çatır çatır çalıştırılır.
ucuz bir vps'e kurup, girilemeyen sitelere buradan vpn ile girmek ise tadından yenmez. kodu gayet başarılı yazılmış, en dandik makinada bile çalışabilen bir vpn şeysidir. -
linode'da birden fazla makinam var, onlardan birinde de openvpn cali$iyo. lin'de makinayi boot ettigimde saniyesinde linode'daki makinama baglanio* sonra kafam rahat tabii. sansurcu sacma sapan internet'in otunu bokunu yasaklayan zihniyet'in yaptigi hic bir sacmaliktan etkilenmeden nette geziyorum.
seviyorum seni openvpn -
(bkz: gopenvpn)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap